IE loader

Силова зона

Независимо дали целта е изваяно тяло или невероятна сила, тук можете да постигнете всичко с помощта на над 100 уреда последно поколение на най-добрите марки в сферата - Life Fitness, TechnoGym и ActiveGym. Всички уреди са с функционален и ергономичен дизайн, което гарантира невероятни резултати и намалява рисковете от травми до минимум.

Тук ще откриете и зоната за функционални тренировки, където можете да загреете тялото си, да раздвижите мускулите си, а защо не да прекарате и цялото си време за тренировка. Можете да направите това с помощта на спортни аксесоари като дъмбели, пудовки, гирички и медицински топки, бългериан бегове, босутопки или със собствено тегло, като се отдадете на серии от лицеви опори, коремни преси, напади и клекове.

Погрижили сме се и за вашия личен комфорт с висок клас антибактериална настилка и специално проектирана вентилационна система. Температурата на въздуха се поддържа на оптималните 20-22°C, а специални въздушни сензори следят за нивото на въглероден диоксид и при необходимост инжектират допълнително кислород във въздуха или го пречистват

Основна картинка

Разположена на площ от 600 кв. м., силовата зона на Pulse Fitness & Spa WEST PARK е стандартът за качество, който търсите.

БЕЗПЛАТНО ПОСЕЩЕНИЕ