IE loader

Диамантът в короната на спортуваща София

За контакт с клуба: 0878 995 157

Работно време: Пон-Пет: 07.00-23.00 / Съб-Нед: 09.00-23.00ч.

*Временно работно време*: Пон-Пет: 07.00-22.00 / Съб-Нед: 09.00-22.00ч. 

Разположен в самото сърце на столицата Pulse Fitness Downtown е модерен, функционален и безкомпромисно стилен. Локацията на клуба предоставя лесен достъп на хиляди хора до най-висок клас треньори и фитнес оборудване. Клубът е само на две минути пеша от метростанция „Сердика“ и бул. Витоша, а това означава, че никога повече няма да ви се налага да губите време в търсене на удобно място за тренировки след края на работния ден или изтощителна бизнес среща в центъра.

Pulse Fitness DOWNTOWN

You have the power to change your life. Today. Do it.

Pulse Fitness Downtown се простира на 2,000 кв. м. площ и интериорът му наистина ще ви впечатли с модерните си помещения и блестящите от чистота уреди. Клубът е истински оазис насред шума и суетата на града. Бамбукови стволове и колони с вградена зеленина осейват стените на залите, а приглушената светлина придава усещане за спокойствие и уединение.   

Тук ще намерите луксозно реализирани силова и кардио зона, специално оборудвана зала за Spinning, просторна зона за функционални тренировки, както и богат на избор протеинов и фреш бар.

Клубът разполага с над 50 кардио уреда и два пъти повече уреди за силови тренировки от най-новата селекция на световните лидери във фитнес оборудването – Life Fitness, TechnoGym и ActiveGym.

За пръв път в България ще имате възможност да се докоснете до световния хит в груповите занимания – тренировки с интерактивен виртуален треньор Wexer Virtual Trainer. Виртуалният треньор на легендарната новозеландска школа за групови занимания изпълнява вашите желания за вид, интензивност и продължителност на тренировката, като в същото време ви забавлява и окуражава да не се отказвате. Това е изживяване като никое друго, което можете да намерите само в Pulse Fitness & Spa.

Независимо дали минавате наблизо, работите и живеете в центъра или просто искате да изчакате час пик да отмине, Pulse Fitness DOWNTOWN бързо ще се превърне в любимото ви място за спорт, забавление и социални контакти.

Зони в Pulse Fitness DOWNTOWN

Силова зона
Силова зона
Силовата зона в Pulse Fitness DOWNTOWN е оборудвана с първокласни уреди, които могат да отговорят и на най-стриктните изисквания за трупане на мускулна маса.
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Кардио зона
Кардио зона
Кардио зоната на Pulse Fitness DOWNTOWN разполага с над 50 кардио уреда от последното поколение професионални съоръжения на Life Fitness и TechnoGym и ActiveGym.
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Spinning студио
Spinning студио
Pulse Fitness DOWNTOWN разполага със специално разработено и оборудвано студио за Spinning.
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Съблекални
Съблекални
Както всички други зони в клуба, така и зоните, които посрещат и изпращат клубните членове - съблекалните - тук са на ниво.
РАЗГЛЕДАЙТЕ

Екстри в Pulse Fitness DOWNTOWN

Пречистватели на въздух Philips
Пречистватели на въздух Philips
Wexer Virtual Trainer
Wexer Virtual Trainer
Active Gym Curve Treadmill
Active Gym Curve Treadmill
Солариум   
Солариум  
Протеинов и фреш бар
Протеинов и фреш бар
Отстъпки и преференции
Отстъпки и преференции

Пон-Пет: 07:00 - 23:00

Съб-Нед: 09:00 - 23:00

0700 44 044

ул. "Света София" 8

над
1000
вида групови занимания Месечно
над
100
професионални треньора
Pulse Fitness DOWNTOWN
БЕЗПЛАТНО ПОСЕЩЕНИЕ