IE loader

Кардио зона

Създадени съобразно последните иновации и приспособени към изискванията и на най-взискателните ни клубни членове, тези уреди гарантират една пълноценна и тонизираща тренировка по всяко време на деня. 

Ще се очаровате и колко уютно ви карат да се чувствате нашите дизайнерски обзаведени зали за групови занимания. В тях може да се забавлявате с часове, като в същото време горите излишни калории и топите нежелани сантиметри. 

В кардио зоната на Pulse Fitness DOWNTOWN ви очаква специална климатична инсталация, която не само поддържа подходяща за тренировки температура, но и филтрира въздуха.

Поради замърсения въздух в София всички клубове на Pulse Fitness & Spa в столицата са снабдени и с допълнителна професионална система за пречистване и овлажняване на въздуха, която предоставя двойна защита срещу праховите частици и високото съдържание на въглероден двуокис във въздуха.

Не на последно място зоната разполага и с антибактериална настилка, която предпазва вашето здраве и безопасност по време на усилените тренировки.

Основна картинка

Кардио зоната на Pulse Fitness DOWNTOWN разполага с над 50 кардио уреда от последното поколение професионални съоръжения на Life Fitness и TechnoGym и ActiveGym.

БЕЗПЛАТНО ПОСЕЩЕНИЕ