IE loader

Запознайте се с
Pulse Fitness

Иновативен. Ултрамодерен. Без аналог.

Pulse Fitness & Spa не са просто зали за тренировки, нито обикновени спа комплекси. Pulse са единствените по рода си у нас лайфстайл клубове – места, в които заедно със своите клубни членове осъществяваме общото си виждане за пълноценен живот. Какво е то? Да постигаме промяна, здраве, личен баланс и удовлетвореност чрез спорт по удобен и достъпен начин, пестейки време и излишни усилия, но без да правим компромис с ритъма на големия град. Динамично и целеустремено, не по принуда или с досада, а задружно, чрез забавление и със собствено темпо.

Визия
13
ФИТНЕС КЛУБА
120
ПРОФЕСИОНАЛНИ ТРЕНЬОРА

Визия

Визията ни е да променим облика на спорта у нас. За нас това не е занимание, присъщо само за най-отдадените, а част от съвременния живот, за която всеки може да намери воля и сили.

Времето, прекарано в Pulse Fitness & Spa, е време, прекарано в грижа за себе си. То се превръща в начин на живот, защото е забавно, полезно и смислено.

Лайфстайл клубът е едновременно убежище от стреса и дом, в който всеки може да намери подкрепа за собствените си цели и мечти. Може би те са отслабване или заякване, правилно хранене и медитация, а може би просто почивка в топлия басейн или разговор с приятел в паузата на интензивна групова тренировка.

Вашият избор за развитие е неприкосновен. Нашата роля е да направим всичко възможно да го осъществитепо лек и приятен начин.

Мисия
1360
ФИТНЕС УРЕДИ
НАД
1000
ГРУПОВИ ЗАНИМАНИЯ МЕСЕЧНО

Мисия

Мисията ни далеч не е само да сме „най-добрите“, защото знаем, че дори и най-успешните атлети рано или късно биват измествани от други. Нашите клубове не целят да са най-многолюдни, нито пък тренировките ни най-изтощителни.   

Истинската ни цел е много по-проста – да правим така, че все повече българи да се движат активно. Тъжната статистика показва, че едва 9% от българите спортуват редовно, а времето, което отделят за активно движение, не е повече от 2 часа общо в седмицата.

Искаме да променим именно това.

За целта предоставяме невиждан за София и България обхват на услугите – от пълното покритие на столицата с клубове от най-висок клас до тренировки с най-квалифицираните лични инструктори и най-голямото разнообразие от групови занимания в страната.

В същото време разбираме, че дори това може да се окаже недостатъчно за хора, които никога не са се занимавали със спорт. Затова предлагаме всичко, което може да пожелае забързаният в ежедневието си човек – спа зони, басейни, солариуми, специализирани фитнес ресторанти, детски кътове, магазини за спортни стоки и хранителни добавки, безплатни семинари и социални събития.

Вярваме, че единственият начин да поощрим повече българи да тренират активно, е не като ги лишаваме от ежедневните удобства, с които са свикнали, а напротив, като ги предоставяме в най-качествения им вид – лесно, бързо и достъпно.

История
Най-предпочитаното
място
за масов спорт и релакс в страната
НАД
32000
кв.м спортни зони

История

Pulse Fitness & Spa е създаден през 2012 г. Това е първата фитнес верига в България, построена изцяло на принципа на клубното членство. Клубното членство дава пълен и комплексен достъп до всички услуги – специализираните кардио, силови и спа зони, груповите занимания и тренировките с личен инструктор. Редом с това, членовете ни се радват на редица екстри извън границите на клубовете, като организирани спортни лагери, персонализирани хранителни режими и отстъпки в партньорската мрежа на Pulse Fitness & Spa.

През годините Pulse полага специални усилия да модернизира обектите, предоставяйки еднакво първокласна услуга, без значение от мястото. Уредите, зоните, кабинетите и услугите във всеки един клуб непрекъснато се обновяват, така че изживяването на един клубен член винаги да е равно с това на друг. Всяка една локация, носеща името Pulse Fitness & Spa, е изградена, оборудвана и обзаведена с последно поколение материали, настилки, уреди и аксесоари, отговарящи на най-стриктните стандарти в индустрията в световен мащаб. Всяка една иновация в сферата на фитнеса и здравословния живот в страни като САЩ, Великобритания, Германия и ОАЕ бива своевременно въведена и в нашите клубове. Голяма част от тези иновации все още нямат аналог в страната, а някои дори се заимстват от фитнес клубове в други развити държави по света.

Мнения за Pulse Fitness

Начините на живот стават все по-многобройни, но нашите лайфстайл клубове не правят разграничение.
В Pulse Fitness всеки е това, което иска да бъде. Условието е само едно – желанието да бъдеш по-добрата версия на себе си.

Повечето членове на Pulse Fitness са на възраст между 28 и 40 години, а това което ги свързва, е че по-голямата част от тях никога не са прекрачвали прага на фитнес клуб преди да се присъединят към нас. Съотношението между жени и мъже е в порядъка на 60:40 в полза на нежния пол.

Причината да посещават нашите клубове членовете на Pulse описват по следния начин: 53% за да отслабнат и стегнат фигурата си, 19% за да поддържат здравословен начин на живот, 22% с цел социализиране и почивка и едва 6% за трупане на мускули и сила.

Огромната част от членовете на Pulse споделят виждането ни за нуждата от повече движение в България (86%). Те са истинските ни посланици, а ентусиазмът и енергията им – ежедневният двигател на тази кауза.

 
Фитнес клуба
 
Квалифицирани персонални и групови треньори
Над
Тона свалени килограми
Над
Безплатни групови занимания
месечно
Вдигнати тежести
всеки ден
Изгорени калории
всеки ден

Изберете своя Pulse club

БЕЗПЛАТНО ПОСЕЩЕНИЕ