IE loader

Най-добрият спортен клуб на запад от Витоша. Нашият фитнес в Люлин

За контакт с клуба: 0882 783 703

Работно време: Пон-Пет: 06.30-22.00 / Съб-Нед: 09.00-22.00ч. 

Фитнес в Люлин, София, разположен в непосредствена близост до един от най-зелените паркове в града и само на десетина минути пеша от метростанция „Западен парк“. Pulse Fitness & Spa WEST PARK ще ви завладее с идеално балансирания си бленд от внушителни външни и вътрешни спортни съоръжения и витализираща тялото и духа спа зона. 

Pulse Fitness & Spa WEST PARK

A fit healthy body is the best fashion statement.

Pulse Fitness & Spa WEST PARK е отдаден на спорта във всичките му видове. Тук ще намерите единствената по рода си в България външна Crossfit зона с лекоатлетическа пътека и огромно разнообразие от висококачествено спортно оборудване. Високоинтензивните тренировки в Pulse Fitness & Spa WEST PARK се провеждат именно там, на свеж въздух, по предварително обявен график и под внимателните напътствия на нашите сертифицирани треньори.

Отправете това предизвикателство към себе си с трите лекоатлетични коридора, множеството лостовете, въжета, гуми, уреди и свободни тежести, а след това се отдайте на заслужена почивка в откритата плажна зона. Там ще намерите широк 25 метра външен плувен басейн, в който безпроблемно можете да калявате здравето си и да усъвършенствате плувните си умения. Оставете бронзовия загар за накрая, като се отдадете на тотален релакс в специално обособената външна зона с десетки големи двойни легла, уютни пуфове и удобни шезлонги. Не забравяйте да посетите и ексклузивния бийч бар, който предлага както алкохолни, така и здравословни фитнес коктейли и снакове, разработени специално за клубните членове на Pulse Fitness & Spa.  

Ако това не е достатъчно, може би е време да влезете вътре, за да завършие програмата ви „повишено самочувствие“ веднъж завинаги.Там ще откриете елегантен спа център с многобройни съоръжения и спа кабинети, ексклузивни екстри като магазини за спортно оборудване и за хранителни добавки, и разбира се, първокласно оборудвани фитнес зони с уреди от глобалните лидери във фитнес индустрията Life Fitness, TechnoGym и ActiveGym.

В Pulse Fitness & Spa WEST PARK ще намерите комфорт дори отвън, където ви очакват просторен паркинг само за членовете на клуба и модерна автомивка.

Зони в Pulse Fitness & Spa WEST PARK

Зали за групови занимания
Зали за групови занимания
Любителите на тренировките в група могат да се включат в огромно разнообразие от занимания в нашите просторни и модерни зали.
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Spinning зона
Spinning зона
Уникални спининг байкове, много пространство, иновативен интериор! Това е спининг студиото на Pulse Fitness & Spa West Park!
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Външен басейн Pulse Beach West Park
Външен басейн Pulse Beach West Park
Външният плувен басейн е част от откритите зони за спорт и почивка в Pulse Fitness & Spa West Park. Ако търсите басейн в София, отдайте се на заслужен релакс тук.
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Силова зона
Силова зона
Разположена на площ от 600 кв. м., силовата зона на Pulse Fitness & Spa WEST PARK е стандартът за качество, който търсите.
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Кардио зона
Кардио зона
Кардио зоната на Pulse Fitness & Spa WEST PARK е оборудвана по последен писък на модата.
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Спа център
Спа център
Спа центърът в Pulse Fitness & Spa WEST PARK е разположен на площ от 400 кв. м., а френските му прозорци разкриват успокояваща ума гледка към плажната зона.
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Външни зони
Външни зони
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Съблекални
Съблекални
Модерни, стилни, уютни, просторни и чисти  - това са съблекалните в Pulse Fitness&Spa WestPark.
РАЗГЛЕДАЙТЕ

Екстри в Pulse Fitness & Spa WEST PARK

Открита Crossfit Зона   
Открита Crossfit Зона  
Лекоатлетическа пътека
Лекоатлетическа пътека
Солариум   
Солариум  
Протеинов и фреш бар
Протеинов и фреш бар
Магазин за хранителни добавки
Магазин за хранителни добавки
Автомивка
Автомивка

Пон-Пет: 06:30 - 22:00

Съб-Нед: 09:00 - 22:00

0700 44 044

бул. "Петър Дертлиев" 60

над
1000
групови занимания Месечно
над
100
професионални треньора
Pulse Fitness & Spa WEST PARK
БЕЗПЛАТНО ПОСЕЩЕНИЕ