IE loader

Флагманът на нашия отбор. Нашият фитнес в Манастирски Ливади

За контакт с клуба: 0884 294 884

Работно време: Пон-Пет: 06.30-22.00 / Съб-Нед: 09.00-22.00ч. 

Pulse BULGARIA е първият и най-голям клуб от неколкократно награждаваната за най-добра фитнес и уелнес верига в страната. Фитнес в Манастирски ливади, София.

Разположен на над 5,500 кв. м., Pulse BULGARIA е същински град, отдаден само и единствено на любовта към спорта и пълноценната почивка. Огромната площ и разнообразие на предлаганите услуги в клуба, както и близостта му до ключови градски артерии, гарантират, че веднъж стъпили тук, няма да поискате да си тръгнете.

Pulse BULGARIA е място без аналог, където никога не чакате за уреди и винаги можете да разчитате на подкрепата на нашите многобройни фитнес и уелнес специалисти. Освен просторните зони за кардио, силови, функционални и групови тренировки, тук ще намерите още и специална зала за контактни спортове, модерна спа зона, простираща се на 2,000 кв. м., соларно студио, специализиран фитнес ресторант, специализиран магазин за спортно облекло и аксесоари, магазин за хранителни добавки, протеин и фреш бар, диетологичен кабинет и множество високотехнологични иновации.

В този фитнес в Манастирски ливади могат да тренират едновременно над 400 човека напълно необезпокоявано, възползвайки се от няколкостотин фитнес уреди от последно поколение. За разлика от много други фитнес клубове и зали, трениращите в Pulse BULGARIA се наслаждават на лично пространство и персонален комфорт, поради просторните зони, удобните съоръжения и грижовните лични и групови треньори. Клубните членове на Pulse ползват чисти съблекални, лични шкафчета и сейфове с персонално кодово заключване. Към клуба има и специално изградена паркова зона с над 500 места и модерно оборудвана автомивка.

Към всичко това, Pulse добавя и специалното лично отношение към всеки клубен член. Независимо дали тренирате за мускули или забавление, дали имате нужда от спортен масаж или персонализиран хранителен режим, Pulse BULGARIA ще се погрижи за вашите нужди и комфорт във всеки един момент от престоя ви тук.

Зони в Pulse BULGARIA, Манастирски ливади

Силова зона
Силова зона
Pulse BULGARIA разполага с 3 обособени зони за силови тренировки, всяка от които е разположена на цял етаж.  
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Кардио зона
Кардио зона
В кардио зоната на Pulse BULGARIA има над 90 съоръжения, насочени към топенето на излишни мазнини и тренирането на издръжливост. Всички те са от най-високия клас професионални уреди на Life Fitness, TechnoGym и ActiveGym, а това е атестат за пълно...
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Функционална зона
Функционална зона
Pulse Bulgaria разполага с няколко различни малки и големи функционални зони, в които можете както да загреете преди тренировка, така и да проведете цяла тренировка със собствено тегло, пудовки, гирички, топки, ластици и други аксесоари. 
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Вътрешен басейн Pulse Bulgaria. Нашият закрит басейн в София
Вътрешен басейн Pulse Bulgaria. Нашият закрит басейн в София
За разлика от повечето басейни на разположение в клубовете Pulse, които са направени основно за релакс и леки тренировки, този вътрешен басейн е предназначен за усъвършенстване на уменията на и под вода, както и за спортни състезания. Това е предп...
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Спа център
Спа център
Изцяло обновена, спа зоната на Pulse BULGARIA е един от най-големите спа центрове в София. 
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Студио 1
Студио 1
В тази зала се провеждат различни типове групови занимания. Помещението е огромно, а вентилацията е отлична.
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Студио 2
Студио 2
Студио 2 е изключително светло и просторно. Чудесно за провеждането на йога и стречинг занимания.
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Spinning зала
Spinning зала
Залата по Spinning е оборудвана с 40 броя професионални уреди BH Spinning Bikes от последно поколение и специален мултимедиен екран, който визуализира няколко различни трасета за по­-приятно и разнообразно протичане на заниманията. 
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Бокс зала
Бокс зала
Тренировките по бокс в Pulse BULGARIA се провеждат в специално оборудвана зала. Изключителен интериор, модерно оборудване, множество аксесоари за оптимална тренировка.
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Съблекални
Съблекални
Просторни, чисти, уютни, с над 500 персонални шкафчета с кодово заключване
РАЗГЛЕДАЙТЕ

Екстри в Pulse BULGARIA, Манастирски ливади

My Zone фитнес тракер
My Zone фитнес тракер
Pulse Revolution VIP zone
Pulse Revolution VIP zone
Marina Spa - масажни студиа
Marina Spa - масажни студиа
Кабинет по кинезитерапия
Кабинет по кинезитерапия
Диетологичен кабинет
Диетологичен кабинет
Солариум   
Солариум  
Протеинов и фреш бар
Протеинов и фреш бар
Ресторант
Ресторант
Магазин за хранителни добавки
Магазин за хранителни добавки
Fit3D ProScanner
Fit3D ProScanner
Автомивка
Автомивка

Пон-Пет: 06:30 - 22:00

Съб-Нед: 09:00 - 22:00

+359884294884

бул. „България“ 132

над
1000
групови занимания Месечно
над
100
професионални треньора
Pulse BULGARIA, Манастирски ливади
ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА