IE loader

Флагманът на нашия отбор. Нашият фитнес в Манастирски Ливади

За контакт с клуба: 0884 294 884

Работно време: Пон-Пет: 06.30-22.00 / Съб-Нед: 09.00-22.00ч. 

Pulse Fitness & Spa BULGARIA е първият и най-голям клуб от неколкократно награждаваната за най-добра фитнес и уелнес верига в страната. Фитнес в Манастирски ливади, София.

Разположен на над 5,500 кв. м., Pulse Fitness & Spa BULGARIA е същински град, отдаден само и единствено на любовта към спорта и пълноценната почивка. Огромната площ и разнообразие на предлаганите услуги в клуба, както и близостта му до ключови градски артерии, гарантират, че веднъж стъпили тук, няма да поискате да си тръгнете.

Pulse Fitness & Spa BULGARIA

Push yourself, because no one else is going to do it for you.

Pulse Fitness & Spa BULGARIA е място без аналог, където никога не чакате за уреди и винаги можете да разчитате на подкрепата на нашите многобройни фитнес и уелнес специалисти. Освен просторните зони за кардио, силови, функционални и групови тренировки, тук ще намерите още и специална зала за контактни спортове с боксов ринг, модерна спа зона, простираща се на 2,000 кв. м., соларно студио, специализиран фитнес ресторант, три специализирани магазина за спортно облекло и аксесоари, фитнес уреди и хранителни добавки, протеин и фреш бар, диетологичен кабинет и множество високотехнологични иновации.

Тук могат да тренират едновременно над 400 човека напълно необезпокоявано, възползвайки се от няколкостотин фитнес уреди от последно поколение. За разлика от много други фитнес клубове и зали, трениращите в Pulse Fitness & Spa BULGARIA се наслаждават на лично пространство и персонален комфорт, поради просторните зони, удобните съоръжения и грижовните лични и групови треньори. Клубните членове на Pulse ползват чисти съблекални, лични шкафчета и сейфове с персонално кодово заключване. Към клуба има и специално изградена паркова зона с над 500 места и модерно оборудвана автомивка.

Към всичко това, Pulse добавя и специалното лично отношение към всеки клубен член. Независимо дали тренирате за мускули или забавление, дали имате нужда от спортен масаж или персонализиран хранителен режим, Pulse Fitness & Spa BULGARIA ще се погрижи за вашите нужди и комфорт във всеки един момент от престоя ви тук.

Зони в Pulse Fitness & Spa BULGARIA

Силова зона
Силова зона
Pulse Fitness & Spa BULGARIA разполага с 3 обособени зони за силови тренировки, всяка от които е разположена на цял етаж.  
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Кардио зона
Кардио зона
В кардио зоната на Pulse Fitness & Spa BULGARIA има над 90 съоръжения, насочени към топенето на излишни мазнини и тренирането на издръжливост. Всички те са от най-високия клас професионални уреди на Life Fitness, TechnoGym и ActiveGym, а това...
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Функционална зона
Функционална зона
Pulse Fitness & Spa Bulgaria разполага с няколко различни малки и големи функционални зони, в които можете както да загреете преди тренировка, така и да проведете цяла тренировка със собствено тегло, пудовки, гирички, топки, ластици и други ак...
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Вътрешен басейн Pulse Bulgaria. Нашият закрит басейн в София
Вътрешен басейн Pulse Bulgaria. Нашият закрит басейн в София
За разлика от повечето басейни на разположение в клубовете Pulse Fitness & Spa, които са направени основно за релакс и леки тренировки, този вътрешен басейн с почти олимпийски размери е предназначен за усъвършенстване на уменията на и под вода...
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Спа център
Спа център
Изцяло обновена, спа зоната на Pulse Fitness & Spa BULGARIA е един от най-големите спа центрове в София. 
РАЗГЛЕДАЙТЕ
TapOut зала
TapOut зала
В тази зала се провеждат различни типове групови занимания. Помещението е огромно, а вентилацията е отлична.
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Kangoo Jumps зала
Kangoo Jumps зала
Залата по Kangoo Jumps е изключително светла и просторна.
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Spinning зала
Spinning зала
Залата по Spinning е оборудвана с 40 броя професионални уреди BH Spinning Bikes от последно поколение и специален мултимедиен екран, който визуализира няколко различни трасета за по­-приятно и разнообразно протичане на заниманията. 
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Зала за Бокс
Зала за Бокс
Тренировките по бокс в Pulse Fitness & Spa BULGARIA се провеждат в специално оборудвана зала. Изключителен интериор, модерно оборудване, множество аксесоари за оптимална тренировка.
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Съблекални
Съблекални
Просторни, чисти, уютни, с над 500 персонални шкафчета с кодово заключване
РАЗГЛЕДАЙТЕ

Екстри в Pulse Fitness & Spa BULGARIA

Marina Spa - масажни студиа
Marina Spa - масажни студиа
Диетологичен кабинет
Диетологичен кабинет
Солариум   
Солариум  
Протеинов и фреш бар
Протеинов и фреш бар
Ресторант
Ресторант
Магазин за хранителни добавки
Магазин за хранителни добавки
Fit3D ProScanner
Fit3D ProScanner
Автомивка
Автомивка

Пон-Пет: 07:00 - 22:00

Съб-Нед: 09:00 - 22:00

0700 44 044

бул. „България“ 132

над
1000
вида групови занимания Месечно
над
100
професионални треньора
Pulse Fitness & Spa BULGARIA
БЕЗПЛАТНО ПОСЕЩЕНИЕ