IE loader

Йогата - пътешествие на тялото и душата

Йогата - пътешествие на тялото и душата

“Йога е начин на живот! Йога е подходяща за всички, единствено ако не си човек, само тогава йога не е подходяща за теб“ - д-р Аман Суд

Йога е един от най-древните методи за поддържане на духа и тялото в хармония. Самата дума "йога" идва от санскрит и най-общо се превежда като "съединение". Тя е система за физическо и духовно самоусъвършенстване.

За нас е огромна чест отново да посрещнем в залите на Pulse Fitness&Spa невероятния индийски йога гуру – д-р Аман Суд.

Д-р Суд се занимава с йога от 7 годишна възраст. Защитава докторска степен по йога. Носител е на магистърска степен по спорт и йогийска наука, с много ефективни познания по акупресура и хипноза, Кундалини масаж и кинезиология, за лечение на физически и психически заболявания и смущения. Води курсове  в Русия, Тайланд и Китай. Основател е на специален вид йогистко ходене, което е основната тема и в неговата докторантура.


Според д-р Суд, когато правиш йога с правилния инструктор, тогава можеш да постигнеш много! Още тази събота ще можете да се потопите във вълшебния свят на д-р Аман Суд!

Ние ще Ви очакваме в залата, a Вие очаквайте още подробности около д-р Аман Суд, неговите методи, философия и йога практиките, които преподава.

Следете графика ни за групови занимания, за да знаете в реално време кога, в кой клуб и каква йога практика ще бъде проведена: https://timetable.pulsefit.bg/

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА