IE loader

Pulse Fitness & Spa и Athletic Fitness със сензационен проект срещу обездвижването в България

Pulse Fitness & Spa и Athletic Fitness със сензационен проект срещу обездвижването в България

Топ фитнес веригите се обединяват срещу негативните ефекти от локдауните

Страхотна новина за всички, които спортуват или планират да започнат именно сега!

Членските карти за Pulse Fitness & Spa и Athletic Fitness ще дават достъп до клубовете и на двете вериги до края на февруари!

Инициативата важи за територията на градовете София и Пловдив и е с цел повече българи да могат да практикуват спорт на повече локации и по този начин да влязат във форма след дългата липса на физическа активност.

„Да преборим обездвижването! Да помогнем на хората да живеят активно и да бъдат по-здрави. Да си подадем ръка!“ – по този начин ръководствата на двата спортни клуба коментират своята мотивация за проекта.

До края на февруари всички, които имат клубно членство в една от двете вериги, ще могат спокойно да посещават центровете и на другата. По този начин хилядите членове на компаниите лидери във фитнес сектора ще получат достъп до цели 15 фитнес локации в София и 3 в Пловдив!

Трениращите ще могат да се запознаят с нови хора, да усетят атмосферата в различни клубове и да се насладят на огромно разнообразие от групови тренировки.

По време на обединението членовете на Pulse Fitness & Spa и Athletic Fitness ще са винаги на най-много 5 минути разстояние от фитнес център, в който да могат да тренират. Също така те ще имат достъп до цели 5 фитнес клуба със собствени спа зони.

Допълнително заплащане няма да е нужно! За да се възползвате от всички тези нови възможности, Ви трябва само активна клубна карта за една от двете фитнес вериги!

Спортът е за всеки! Доказано е, че активно трениращите хора имат по-здрав имунитет. Ако все още не ходите на фитнес, едва ли има по-подходящ момент да започнете от този! Можете да се запознаете с двете вериги на интернет страниците: pulsefit.bg и athletic.bg

За контакт с Pulse Fitness & Spa: 0700 44 044

За контакт с Athletic Fitness: 0889 140 264 

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА