IE loader

Pulse с нова услуга: месечни хранителни режими, изготвени от нутриционисти!

Pulse с нова услуга: месечни хранителни режими, изготвени от нутриционисти!

Храни се като професионалистите, довери се на Pulse!

Pulse затваря кръга на здравословния начин на живот, стартирайки напълно нова услуга - изготвяне на хранителни режими, специално подготвени от професионални диетолози и нутриционисти.

Храната е горивото на нашето тяло. Заяви режим на промо цена още сега: 0700 44 044

pulsefit

Правилната комбинация от макро нутриенти и подходящото физическо натоварване водят до сигурен резултат. Pulse носи със себе си над 10 години опит като водещ бранд във фитнес индустрията в България. Сега цялото това знание е достъпно за теб!

Топ нутриционистите на Pulse изготвят персонално всеки режим, за да може той да е напаснат спрямо твоите цели, хранителни предпочитания и финансови възможности.

Възползвайки се от тази услуга, ще можеш да се консултираш и комуникираш всекидневно с нашите експерти на специален номер за целта. Освен това ще получаваш рецепти за всеки ден от месеца, за да разнообразяваш храненията си и да се доближаваш към целта с всяка една хапка!

pulsefit

Хранителните режими се предлагат на преференциална цена от 99 лв, намалена от 150 лв. Ако желаеш да се възползваш, побързай и заяви своя хранителен режим още сега на номер 0700 44 044.

Pulse хранителен режим - ключът към добрата форма!

БЕЗПЛАТНО ПОСЕЩЕНИЕ