IE loader

Хранителен режим, изготвени от нутриционистите на Pulse

Хранителен режим, изготвени от нутриционистите на Pulse

Храни се като професионалистите, довери се на Pulse за своя хранителен режим

Pulse затваря кръга на здравословния начин на живот, стартирайки напълно нова услуга - изготвяне на хранителен режими, специално подготвени от професионални диетолози и нутриционисти.

Храната е горивото на нашето тяло. Заяви хранителен режим на промо цена още сега: 0882111100

pulsefit

Правилната комбинация от макро нутриенти и подходящото физическо натоварване водят до сигурен резултат. Pulse носи със себе си над 10 години опит като водещ бранд във фитнес индустрията в България. Сега цялото това знание е достъпно за теб!

Топ нутриционистите на Pulse изготвят персонално всеки хранителен режим, за да може той да е напаснат спрямо твоите цели, хранителни предпочитания и финансови възможности.

Възползвайки се от тази услуга, ще можеш да се консултираш и комуникираш всекидневно с нашите експерти на специален номер за целта. Освен това ще получаваш рецепти за всеки ден от месеца, за да разнообразяваш храненията си и да се доближаваш към целта с всяка една хапка!

pulsefit

Хранителен режим се предлага на преференциална цена от 150 лв. Ако желаеш да се възползваш, побързай и заяви своя хранителен режим още сега на номер 0882111100.

Pulse хранителен режим - ключът към добрата форма!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА