IE loader

Pulse Fitness & Spa и Sofia Tech Park стартират открити тренировки!

Pulse Fitness & Spa и Sofia Tech Park стартират открити тренировки!

Заниманията ще бъдат със свободен достъп за всички желаещи!

Скъпи приятели,

Във връзка с т. 6 от заповед РД-01-748 на Министерство на здравеопазването от 02.09.2021 г. относно мерките за справяне с епидемиологичната обстановка в страната, сме принудени да отменим първата от трите тренировки, планирани на територията на Sofia Tech Park. Все още нямаме яснота дали ще можем да проведем останалите 2 мероприятия. Можете да следите Фейсбук страницата ни за допълнителна информация. 

Благодарим за разбирането!

Екипът на Pulse Fitness & Spa

Тренировките на открито са най-добрият начин да се насладим на приятното септемврийско време. Още повече, когато фитнес заниманията се провеждат в парк, а входът е свободен.

Pulse Fitness & Spa и Sofia Tech Park имат удоволствието да Ви поканят на три фитнес занимания, които ще се проведат на територията на научно-технологичния парк (бул. „Цариградско шосе“ 111 Ж).

Планирани са функционални тренировки без нужда от допълнително оборудване. Добре дошли са както начинаещи, така и напреднали фитнес ентусиасти. Упражненията ще бъдат адаптирани към опита на всеки от спортуващите.

Водещи ще бъдат трима от топ треньорите - Георги Ганчев, Алекс Асенов и Владимир Станковски. Те обещават много положителни емоции и приятно физическо натоварване.

За доброто настроение са предвидени снакове и напитки, музика и томбола с награда - 3-месечна карта за Pulse Fitness & Spa.

място: Sofia Tech Park

  • 11.09, 10:00 часа - Maximum Pulse тренировка с Георги Ганчев - пред Иновационен форум "Джон Атанасов"
  • 18.09, 10:00 часа - Maximum Pulse тренировка с Алекс Асенов - пред Иновационен форум "Джон Атанасов"
  • 25.09, 10:00 часа - Maximum Pulse тренировка с Владимир Станковски - стрийт фитнес площадка

Каним Ви да се забавляваме заедно и да спортуваме! 

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА