IE loader

Pulse Fitness & Spa отваря отново врати

Pulse Fitness & Spa отваря отново врати

Разберете всичко за промените и мерките в клуба

Изключително щастливи сме да обявим официално, че всички наши обекти отварят врати от 18.05.

Взели сме абсолютно всички хигиенни мерки, препоръчани от Министерството на здравеопазването, за да бъдете спокойни по време на своя престой в нашите клубове. Със заповедта на Министерството можете да се запознаете тук: http://www.mh.government.bg/media/filer_public/2020/05/15/zapoved-rd-01-268-15-05-2020_g_ocxxEM9.pdf?fbclid=IwAR07s3avz34Ugb0ZXsg0Or5FdGC6mG4zKkcAZKF3xjsuI6nGxsRaO8SDyfE

Част от мерките включват:

·         Осигуряване на дезинфектант както на входовете и изходите на обектите ни, така и на всички етажи. Осигуряване на препарати за дезинфекция на уредите в непосредствена близост до всеки уред.

·         Инсталиране на термо камери, които да следят телесната температура на посетителите на клубовете.

·         Недопускане на повече хора от регламентирания брой и осигуряване на достатъчно разстояние между трениращите, гарантирано от размера на клубовете. Обектите от веригата са изключително големи и просторни, което гарантира невъзможността за струпване на хора.

·         Не се позволява в съблекалните да се използват шкафчета, намиращи се непосредствено едно до друго. Ограничава се броят на посетителите, които могат да се намират едновременно в съблекалнята.

·         Тренировките с персонален фитнес треньор ще се провеждат при спазване на всички мерки за сигурност и безопасност и без осъществяване на директен физически контакт между треньор и клиент.

·         Посетителите трябва да използват само лични хавлиени кърпи.

·         Организирани са строги процедури за редовно почистване и дезинфекция на обектите.

·         Служителите на рецепция ще носят маска за лице и ръкавици.

·         Няколко пъти дневно се провежда почистване на филтрите на вентилационните и климатичните инсталации.

За сега остават затворени протеиновите барове, всички спа съоръжения в обектите и закритият плувен басейн в Pulse Fitness & Spa Bulgaria. На този етап групови тренировки също няма да се провеждат. Планира се този тип занимания да стартират от следващата седмица.

Актуална информация за клубните членства в Pulse Fitness & Spa:

·         За да гарантираме спокойствието Ви, такси за периода, в който клубовете ни не са работили, няма да се изискват. Този период ще бъде добавен в края на Вашето клубно членство.

·         Всички клубни членства остават замразени до момента, в който или Вие не решите да ни посетите, или клубовете ни не възстановят на 100% нормалния си работен режим. С тази мярка целим да Ви дадем комфорта сами да определите дали и кога желаете отново да започнете да ни посещавате.

·         Всеки клубен член ще заплаща намалена такса в размер на 49лв/месец до периода, в който клубовете ни не възстановят нормалния си режим на работа. Това е минималната стойност на нашите услуги предвид текущата ситуация и капацитета ни на работа. Предизвикателствата, пред които сме изправени са многобройни, но спортът е здраве и ние искаме Вие да имате достъп до най-добрата фитнес база в България, за да бъдете по-здрави и щастливи всеки ден.

·         Всеки желаещ, който не е клубен член на Pulse Fitness & Spa, може да закупи 3-месечна целодневна карта за веригата на стойност 49лв/месец.

·         Всички необходими мерки за Вашата безопасност са взети. Изрично следваме препоръките на Министерството на здравеопазването, за да гарантираме Вашето здраве, комфорт и сигурност. Вижте още тук: https://pulsefit.bg/news/pulse-fitness-spa-otvarya-otnovo-vrati

·         До броени дни ще открием най-добрия открит плувен басейн в София. След подобрения и ремонт басейнът на Pulse Fitness & Spa West Park ще Ви посрещне отново, за да Ви даде възможността да се наслаждавате на слънцето и да се разхлаждате в горещите летни дни.

·         В началото на месец юни ще бъде открит Pulse Fitness & Spa Arena – най-новият клуб от веригата, от който всеки клубен член ще може да се възползва.

·         Работното време на обектите ни, до пълното възстановяване на нормалния режим на работа, ще бъде: понеделник – петък: 07:00 – 21:30, събота, неделя: 09:00 – 21:30. За Pulse Fitness & Spa Sveti Vlas работното време ще бъде: понеделник - неделя: 09:00 - 21:00. 

Екипът на Pulse Fitness & Spa

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА