IE loader

Pulse Fitness & Spa снабдява кардио зоните си с извити пътеки

Pulse Fitness & Spa снабдява кардио зоните си с извити пътеки

Клубните членове вече имат възможността да ползват тези уникални уреди

Следвайки последните тенденции и най-новите технологии във фитнес индустрията, Pulse Fitness&Spa увеличи вече впечатляващия си арсенал от кардио уреди, включвайки към него извити механични пътеки на марката Active Gym.

Четири от тези изключително иновативни уреди са на разположение на клубните членове на Pulse Fitness&Spa Bulgaria, три пътеки са налични в Pulse Fitness&Spa Platinum,  a други три можете да откриете в Pulse Fitness&Spa West Park. Следващите клубове, които ще бъдат снабдени с извити пътеки са: Pulse Fitness&Spa Plovdiv, Pulse Fitness Downtown и отварящият врати скоро - Pulse Fitness Energy Club (в Sofia Ring Mall).

Извитата пътека се задвижва и регулира от самия трениращ. Тя бързо ускорява след стартиране и се движи със същата скорост, с която и спортистът. Отсъствието на двигател означава намаляване на изхвърлянето на парникови газове в атмосферата, което е в унисон с природосъобразната политика на Pulse Fitness&Spa.

Ергономичната конструкция съдейства за оптималното положение на тялото по всяко време, а също така спомага за изключителната ефективност и безопасност на пътеката. Правилната позиция при оттласкване в сгънато и разтегнато положение се обезпечава от двойните ръкохватки, предназначени за потребители с различен ръст и телосложение.

Технологиите, вградени в този иновативен уред, дават възможност за постоянно следене на жизнените параметри, с помощта на конзола, която позволява на трениращия да получава данните в реално време.

Друга от многото високотехнологични екстри, дава възможност на трениращите да избират сред голямо разнообразие от виртуални видео програми, като селектират тази, която е най-съобразена със спортната им цел. 

Високо-интензивната тренировка на този изключителен кардио уред е ефективен начин за постигане на максимална физическа форма и изгаряне на излишните мазнини. Заповядайте още днес в Pulse Fitness&Spa и усетете сами разликата. Очакваме ви!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА