IE loader

Част от тайните за красиво тяло на Ан Джи (R&B певица и 3-тна Световна шампионка по фитнес)

Част от тайните за красиво тяло на Ан Джи (R&B певица и 3-тна Световна шампионка по фитнес)

За фитнеса, диетите и любовта в интерво с Анн Джи от Pulse Fitness Downtown

Мястото е „Pulse Fitness Dawntown” - най-модерният фитнес център в центъра на Столицата. В този фитнес поддържа формата си и R&B изпълнителката и трикратна Световна шампионка по фитнес в категория "Фитнес модел" - Ан Джи!

Анн-Джи е българска рап изпълнителка и трикратна световна шампионка по фитнес в категория "Фитнес модел".
През 2008 година печели златен медал за най-красиво и хармонично тяло в категория „Фигура“ на Международен фитнес турнир в България. През 2008 г. на Natural Olympia на американската федерация INBA, което се провежда в Калифорния, САЩ, спечелва бронзов медал в категория Красавици по бикини (Bikini Divas) и четвърто място в категория Спортен фитнес модел – жени (Sports Fitness Model Women).

Как поддържа формата си Ан Джи и на "22 години". Интервю!

Въпреки, че Ан Джи изглежда като на 22 години и въпреки, че на формата й биха завидели много момичета и на тази възраст. Истината е, че Ан е родена през 1978 година. Истина е и, че благодарение на тренировките във фитнес залата и правилното хранене тя поддържа своята перфектна визия. Разберете част от тайните на Ан Джи за красива визия, които успя да измъкне нашият здравен репортер Mr. 3Hours!

ВИДЕО МАТЕРИАЛ

Снимки: Фитнес център "Pulse Downtown", тел. 0700 44 044

За Pulse Fitness Downtown

Pulse Fitness Downtown е разположен в топ центъра на София. Фитнес център от най-висок клас разпростиращ се на 2,000 кв. м. площ. Локацията му предоставя лесен достъп на хиляди хора до най-висок клас треньори и фитнес оборудване. Клубът е само на две минути пеша от метростанция „Сердика“ и бул. Витоша, а това означава, че никога повече няма да ви се налага да губите време в търсене на удобно място за тренировки след края на работния ден или изтощителна бизнес среща в центъра.

Фитнес център в центъра на София

Клубът е истински оазис насред шума и суетата на града. Бамбукови стволове и колони с вградена зеленина осейват стените на залите, а приглушената светлина придава усещане за спокойствие и уединение.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА