IE loader

Pilates е гимнастична програма, съчетаваща елементи от каланетиката, балета и йогата. Упражненията се изпълняват на земя върху постелка на фона на релаксираща музика. За допълнително натоварване се включват различни уреди като топки, ластици, пружини, обръчи и гирички. Те служат за нарушаване на равновесието и карат мускулите, които отговарят за стабилизирането на тялото, да се съкращават, повишавайки гъвкавостта и издръжливостта. За разлика от повечето групови занимания, всяко упражнение има три нива на трудност (начинаещи, напреднали и експерти) и се изпълнява само веднъж в рамките на определен брой повторения вместо серии.

Ако търсите Pilates в София, Пловдив, Стара Загора или Бургас, Pulse е Вашето място!

Всички движения се изпълняват плавно и бавно и преливат едно в друго. Целта на тази групова тренировка, освен да стегне и да направи мускулите по-гъвкави, е да постигне естествена грациозност на тялото и да постави акцент върху дишането и концентрацията върху мислите. Някои от ползите, които можете да извлечете от тези тренировки са:

  • Намаляване на телесното тегло;
  • Стягане и тонизиране на цялото тяло;
  • Намаляване на стреса;
  • Подобряване на баланса и чувството за координация.

Pilates е подходящо групово занимание за всички възрасти. Упражненията са подходящи за хора с различни физическа подготовка – от начинаещи до напреднали.

С постоянство резултатите могат да бъдат впечатляващи. Много е важно да спазвате правилната техника на упражненията, които изискват голяма точност и внимание.

В нашите фитнеси можете да откриете сертифицирани треньори по Pilates в София, Пловдив и Бургас, и изключително модерни зали.

Елате и се насладете на уникалните групови тренировки по Pilates! Необходими са Ви само чисти обувки, кърпа и бутилка с вода.

Очакваме Ви! 

ГРАФИК
Тренирай онлайн
Pilates
  • Продължителност на една тренировка 45-60 мин.
  • Степен на натоварване ниска
  • Подходящо за начинаещи
  • Изгорени калории за една тренировка 390
ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА