IE loader

Алфата на фитнес клубовете в тази част на София - нашият фитнес в Младост

За контакт с клуба: 0895 538 787

Работно време: Пон-Пет: 06.30-22.00 / Съб-Нед: 09.00-22.00ч. 

Pulse Mladost се намира в непосредствена близост до Бизнес Парк София. Фитнес в Младост, София. Обектът радва жителите на квартала със своите 5500 квадратни метра площ, 5 етажа, над 250 паркоместа, 2 зали за групови занимания, 5D спининг студио, протеинов бар, магазин за спортни дрехи и аксесоари, огромна спа зона и уреди, произведени от най-добрите брандове във фитнес индустрията. Обектът разполага с храна на място Pulse Food, масажно студио и солариум.

Независимо дали Вашата цел е релакс за ума и съзнанието Ви, или се стремите към по-добра кондиция за Вашето тяло, Pulse Mladost ще отговори на всички Ваши нужди и то по един блестящ начин.

Спа зоната на клуба разполага с уникални съоръжения, само част от които са парна баня с вграден шоков басейн, две 15-местни джакузита и зона за отдих с камина. Силовата зона на Pulse Mladost пък гарантира, че няма да се налага да изчаквате друг трениращ, независимо от натовареността в обекта. Тук Ви очакват както стандартните уреди със свободни тежести, лежанки и пейки, така и последно поколение фитнес съоръжения, отброяващи броя на сериите и повторенията Ви. Кардио зоната на клуба пък предлага широк избор от кардио уреди, които ще Ви помогнат да изгорите излишните мазнини.

Pulse Mladost се намира на изключително комуникативно място. До клуба може да се достигне с личен автомобил или чрез публичен транспорт както по ул ‚Околовръстен път‘, така по бул. ‚Александър Малинов‘. Обектът се намира на 5 минути пеша от Метростанция ‚Бизнес парк София‘.

Зони в Pulse MLADOST

CrossRX Зала
CrossRX Зала
С размер над 700кв.м. зоната е предназначена за функционалните тренировки, включващи гимнастика, използване на олимпийски щанги, плиометрични движения, силов трибой, увеличаване на издръжливостта и много други. 
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Групови занимания
Групови занимания
Обектът разполага с две изключително просторни и модерни зали за групови занимания.
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Силова зона
Силова зона
Pulse Mladost разполага с два етажа, оборудвани с десетки силови уреди, създадени да таргетират абсолютно всеки мускул във Вашето тяло по оптимален начин. 
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Кардио зона
Кардио зона
В кардио зоната на клуба Ви очакват десетки уреди, които ще Ви дадат възможността максимално бързо да постигнете желаната фигура. 
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Спа зона
Спа зона
Спа зоната на клуба ще Ви очарова със своя уникален интериорен дизайн и огромно разнообразие от съоръжения за релакс и отдих. 
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Spinning зала
Spinning зала
Ако обичате спининга, опитайте груповите занимания в изключително иновативното 5D спининг студио, което ще стимулира всички Ваши сетива по време на тренировката. 
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Съблекални
Съблекални
Всичко нужно за добър старт и освежаващ край на тренировката
РАЗГЛЕДАЙТЕ

Екстри в Pulse MLADOST

My Zone фитнес тракер
My Zone фитнес тракер
Pulse Revolution VIP zone
Pulse Revolution VIP zone
Солариум   
Солариум  
Протеинов и фреш бар
Протеинов и фреш бар
Автомивка
Автомивка

Пон-Пет: 06:30 - 22:00

Съб-Нед: 09:00 - 22:00

+359895538787

бул. „Околовръстен път“ 251А

над
1000
групови занимания Месечно
над
100
професионални треньора
Pulse MLADOST
ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА