IE loader

Една от многото допълнителни дейности, които предоставя Pulse са организираните лагери, в които нашите клубни членове заедно се наслаждават на спокойствието на природата извън големите градове, забавните групови тренировки, колективни игри, семинари и спа глезотии.

Обикновено лагерите, или както ги наричаме Pulse кампове, се провеждат в близост до нашите клубове в Банско, Свети Влас и Баня, за да могат членовете ни да се възползват от 5-звездното обслужване, невероятните спа центрове и професионалните треньори, с които се отличава Pulse.

Камповете включват организирани разходки сред природата или изкачване на планински върхове, групови тренировки на открито, здравословно хранене по фитнес меню в детокс ресторанти, уелнес процедури, специални класове по йога и медитация, беседи с известни лектори и още много други забавни и полезни дейности.

По този начин ние следваме световните тенденции за „активна почивка“. Според тях най-ефективният начин за борба със стреса в големия град и токсините, с които се сблъскваме всеки ден, е тоталното откъсване от ежедневните тревоги в съчетание с движение, правилно хранене и търсене на вътрешен мир.

Ето защо камповете на Pulse са една от отличителните черти на клубното членство. Те олицетворяват идеала ни за здраво и активно тяло, подкрепено от бистър и балансиран ум.

Поемете самочувствието в собствените си ръце. Запишете се на следващия камп и пулсирайте с ритъма на здравословния живот.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА