IE loader

Отворете собствен клуб с марката „Pulse”! Ние Ви предоставяме доказана търговска марка, разработен бизнес модел и „ноу-хау“, плод на години опит. Всичко това е на Ваше разположение, ако се възползвате от предложението. Ние ще сме с Вас през целия път до реализацията на общия ни проект! Това е сигурна рецепта за успех!

За кои градове важи предложението?

Нашето желание не е ограничено до определен брой градове. Единственото ни изискване е във Вашето населено да живеят поне 20 000 души. Ние имаме точната рецепта за успеваемост, която умело адаптираме според локацията и потребителския профил в дадения град.

Каква е стойността на инвестицията?

Точната сума може да варира според града, локацията на помещението, дали то ще разполага със спа център и собствен паркинг и редица други фактори. Ние оборудваме клубовете от веригата с първокласните уреди “Active Gym” – марка, чийто едноличен вносител за България е именно Pulse. Това гарантира оптимална цена при оборудването на Вашия бъдещ фитнес. Програмата е изключително гъвкава. Не се колебайте да се свържете с нас. Наша грижа е да Ви дадем решение, което да работи!

Ако се включа, каква е гаранцията, че няма да има друг клуб от веригата Pulse в моя град?

Ако Вие първи отворите фитнес с марката „Pulse” във Вашия град, може да бъдете сигурни, че няма да има друг клуб от веригата, преди достигането на максимален работен капацитет на Вашия център. Когато това се случи, именно Вие ще имате предимство, когато става дума за откриване на нов обект. Разрастването на един бизнес има логика само ако той се е доказал на даден пазар, а най-верният партньор е този, с който вече работим успешно. Вашият успех е наш приоритет!

Колко квадрата трябва да бъде помещението?

Ние разполагаме с бизнес решения, които могат да бъдат адаптирани към различни по вид и размер помещения. Именно затова не сме фиксирали минимална квадратура. Наша грижа е да предложим най-добрия модел на работа, съобразен с вида помещение.

Мога ли да ребрандирам вече действащ фитнес?

Ако Вие вече имате фитнес клуб, то споделяме обща страст – фитнес и уелнес като начин на живот. Вие сте точният човек, който ние бихме искали за наш партньор. Ще комбинираме Вашите познания за местния пазар с нашия „ноу-хау“.

Свържете се с нас още сега като не забравяте да ни изпратите и телефон за връзка:

Email: ddimitrov@pulsefit.bg

Телефон: +359 899 926 600 

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА