IE loader

Pulse Revolution - революция в персоналните тренировки! За първи път в България

Pulse Revolution - революция в персоналните тренировки! За първи път в България

Подходящо за хора от всяка възраст, без значение от спортния стаж! 

Pulse Fitness & Spa не спира да налага тенденциите във фитнес сектора у нас. Поредно доказателство за това е най-новата услуга: Pulse Revolution!

Идеалната възможност да станеш част от семейството на Pulse, ако все още не си! Виж ценовите предложения тук!

Този тип методика се прилага за първи път в България и дава възможност на всички желаещи да тренират неограничено с персонален треньор срещу само 149 лв/месец в допълнение към членската си такса! Всеки, който жалае личното внимание на висококвалифициран фитнес специалист, може да се възползва от предложението, което няма еквивалент на българския пазар. 

Тренировките се извършват в малки групи до 9 души като предварително записване не е нужно! Тренировъчните сесии се състоят от равномерно разпределени в рамките на един час кардио и силови упражнения. Всеки участник получава персонално внимание от инструктора и следва лична програма, предварително зададена според конкретната спортна цел.

Добре дошли са хора с всякакъв спортен стаж.

Начинаещите ще получат най-добрия възможен старт по пътя към мечтаната форма, а напредналите - мотивация и лично отношение, за да направят още една стъпка напред!

Pulse Revolution се провежда през всеки ден от седмицата! Така независимо кога дойдете в залата, ще ви очаква личен треньор, който следи прогреса ви стриктно и неизменно е до вас. Допълнителен плюс е, че в заниманията ще се използва активно P.BoxX. Този тип платформа помага на спортуващите да взимат максимума от всяка тренировъчна сесия, а рискът от травми е минимизиран поради меката повърхност и завишената стабилност на P.BoxX.

Край на монотонните тренировки, липсата на мотивация и притеснението, че залата може да е пълна!

С Pulse Revolution всеки гарантирано бележи прогрес под зоркия поглед на професионалист в сферата на фитнеса. Такъв тип подход дава гарантирано желание да сме в залата ежедневно. Класовете се провеждат в специално обособени за целта VIP зони, което осигурява комфорт и спокойствие на участниците, а социалният аспект и присъствието на личен треньор са най-силният стимул за прогрес.

Включете се в революцията на Pulse! Започнете пътя към мечтаната форма още днес като се запишете на място в нашите обекти в София или Бургас или на номер 0700 44 044!

Все още не сте клубен член? Вижте всички ценови предложения тук!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА