IE loader

Актьорът Ники Илиев започна усилени тренировки за новия си филм в "Pulse Fitness&Spa Bulgaria"

Актьорът Ники Илиев започна усилени тренировки за новия си филм в "Pulse Fitness&Spa Bulgaria"

Целта на Ники Илиев е максимално повишаване на мускулната маса и релеф в рамките на 3 месеца

Актьорът и режисьор Ники Илиев започна усилен хранителен и тренировъчен план за новия си филм, който ще бъде сниман през май 2019-та. Целта е максимално повишаване на мускулната маса и релеф в рамките на около 3 месеца без употребата на забранени стимуланти.

Николай Илиев е български модел, актьор и режисьор. Завършил е Френската гимназия в София и Нов български университет – специалност „кино и телевизионна режисура“. Участва в сериала „Забранена любов“ като един от главните персонажи – Мартин Константинов. Гостувал е в предаванията „Шоуто на Слави“, „Здравей, България“ и други. През 2012 г. е режисьор и участник във филма „Чужденецът“. А през 2014 г. режисира и участва във филма „Живи легенди“. В края на 2017 г. излезе третият му филм „Всичко, което тя написа“.

Ники Илиев избра да провежда тренировките си във фитнес и спа център "Pulse Fitness&Spa Bulgaria"

Личното тегло на актьора към днешна дата е 71 кг при ръст 184 см. Неговата цел е да повиши леко мускулната маса най-вече на раменете за да се подчертае V-образната стойка по време на снимките на филма. Наред с повишаването на мускулната маса ще се цели и повишаване на релефа на мускулатурата.

ВИДЕОМАТЕРИАЛ ОТ ДЕН 1 (ТРЕНИРОВКА ЗА РАМЕНЕ И БЕЦЕПСИ)

Виж пълната версия на видео материала в YouTube канала ни на следния линк: https://youtu.be/JRNreLuAHug

Времевите възможности за тренировки на Ники Илиев са три пъти седмично. Тренировките във фитнес залата ще бъдат изцяло с базови упражнения със свободни тежести под наблюдението на личен фитнес треньор. Аеробните тренировки режисьорът ще провежда на открито сутрин и вечер под формата на крос и бързо ходене с кучето си.

С личните тренировки и изготвянето на хранителния план се зае здравния ни репортер Mr. 3Hours (Мартин Гергов).
Мартин е бивш военен, четирикратен шампион на България по силов трибой (пауърлифтинг). Четирикратен вицерепубликански шампион, петкратен бронзов медалист. Четвърти на Световното по пауърлифтинг (силов трибой) за младежи по мъртва тяга през 2001г. Водещ на рубрики за фитнес във вестник “Труд”, Генерична компания „Актавис България“, БН Телевизии, Списание „Mr. BIG“, Списание за бременност и майчинство „9 месеца“ , Framar.bg и други.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА