IE loader

Victoria Spa

Черешката на тортата в спа зоните на Pulse са най-добрите спа терапевти в страната – интернационалният екип на Victoria spa. Спа менюто на Victoria spa предоставя най-богатия избор у нас на/над 150 вида/ традиционни, екзотични и терапевтични масажи. Целта на тези специализирани терапии е не само да успокоят тялото, но и да успокоят и уравновесят ума.

Ако сте любители на класическите азитските процедури като традицинен балийски масаж, тайландски екзотичен масаж, азиатски дълбокотъканен масаж, шиацу, хилот, жимбаран или пък ломи ломи, ще останете очаровани от балийските терапевти, които изкусно ще приложат тънкостите на всяка процедура върху вас.

Едно от най-големите удоволствия, които можете да си доставите, са процедурите в Хамам – ориентиалски пилинги с кафе, витамин C или пък захар, съчетани с релаксиращ масаж с пяна и живи цветя – всичко това изпълнено на две, четири или шест ръце.

Не са за пропускане и антицелулитните, отслабващи и моделиращи процедури, но най-търсени в масажните студиа на Pulse си остават дълбокотъканните спортни масажи, на които се наслаждава всеки, който тренира активно.

Можете да разгледате спа менюто на всеки един от Pulse клубовете тук:

https://www.victoria-spa.com

Може да посетите в

БЕЗПЛАТНО ПОСЕЩЕНИЕ