IE loader

Акватоничен басейн

Закритият акватоничен басейн в спа центъра е едно от най-големите удоволствия, които можете да си подарите при посещението си в спа зоните на Pulse. Басейнът е с постоянна температура 30 градуса и е разделен на три температурни зони, оборудвани със 72 ултра мощни едно и дву-рутиращи джета. Посредством въртящите глави от последно поколение, масажът не се концентрира в една точка, а плавно обгръща цялото тяло. Тази технология позволява по-ефективен масаж на тъканите. Басейнът разполага с 4 водни оръдия за най-ефективно отпускане на мускулите в раменната област. По стените на басейна са разположени  RGB LED осветителни прожектори, с помощта на които се осъществява хромотерапия.

Една от най-емблематичните екстри на акватоничния басейн е насрещното течение, което ви осигурява усещане за интензивен воден масаж. За любителите на нестандартните усещания препоръчваме подводен гейзер с мощен кондензиран въздух, които ще ви обгърне в хиляди мехурчета.

Най-топлата температурна зона от басейна представлява джакузи, чиито мощни масажни дюзи ще ви обгърнат в перлена вълна. Неговата по-висока температура спомага за максимално отпускане на тялото.

Може да посетите в

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА