IE loader

Силова зона

В зоната Life Fitness на над 1200 кв. м. са разположени повече от 60 уреда със свободни или регулируеми тежести, дъмбели, пейки и всичко необходимо за солидна силова тренировка. Всички съоръжения в тази зона са от най-високия клас на лидерите на пазара на фитнес оборудване Life Fitness.

Зоната TechnoGym е разположена на 400 кв. м. В нея ще намерите над 20 ултрамодерни уреда за силови тренировки от едноименната марка.

Зоната Synergy обхваща цял етаж от комплекса и е снабдена с мултифункционални уреди от професионалната серия на Life Fitness Synergy 360. Уредите са съобразени с последните тенденции във фитнеса и по-конкретно манията наречена „уличен фитнес“ (street fitness). Тази все по-популярна философия на дизайн и изработка на фитнес съоръженията проповядва, че уредите трябва да са по-функционални, по-прости и по-лесни за използване, а уред, който традиционно се използва само на открито, трябва да може да се използва и на закрито. Уредите в тази зона предоставят безброй възможности за по-разнообразни, динамични и ефективни тренировки.

Основна картинка

Pulse Fitness & Spa BULGARIA разполага с 3 обособени зони за силови тренировки, всяка от които е разположена на цял етаж.

 

БЕЗПЛАТНО ПОСЕЩЕНИЕ