IE loader

Първата крачка към един нов хоризонт

Pulse Fitness & Spa Atlantis е първият Pulse Fitness & Spa клуб извън границите на България. Спортният център се намира в град Струмица, Северна Македония. Клубът се помещава в търговски център ‚Глобал‘, а общата му площ е над 1200 квадратни метра.

И в Северна Македония Pulse Fitness & Spa не изневерява на огромните очаквания  и предлага на своите клубни членове спортен център на световно ниво.

Дизайнерите са заложили на повече отворени пространства за тренировка, а интериорът е изключително луксозен. И тук ще откриете типичните за Pulse Fitness & Spa неповторим стил, елегантни линии, последно поколение фитнес уреди и иновации, включващи ‘умни‘ датчици за отчитане и подобряване на качеството на въздуха.

Зони в Pulse Atlantis

Силова зона
Силова зона
Силовата зона на клуба разполага с фитнес уреди и аксесоари на най-добрите марки в бранша – ActiveGym и TechnoGym. 
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Кардио зона
Кардио зона
Криви и стандартни пътеки, кростренажори, велоергометри, stairmaster и още много уреди ще откриете в кардио зоната на Pulse Fitness & Spa Altantis. 
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Spinning зала
Spinning зала
Огромна дигитална видео стена, уникално осветление и иновативен интериор. 
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Функционална зона
Функционална зона
Функцоналната зона на Pulse Fitness & Spa Atlantis разполага с огромно разнообразие от кондиционни уреди и аксесоари: колело за коремни преси, медицински топки, бойни въжета, тренировъчна торба и още много други.
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Сауни
Сауни
Pulse Fitness & Spa Atlantis разполага с две сауни, предназначени за своите клубни членове. 
РАЗГЛЕДАЙТЕ

Пон-Нед: 06:30 - 22:00

+ 389 78 219 212

ул. Ленинова 44

над
1000
групови занимания Месечно
над
100
професионални треньора
Pulse Atlantis
ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА