IE loader

Лукс, спорт и достъпност в едно. Нашият фитнес в центъра на София

За контакт с клуба: 0887 106 766

Работно време*: Пон-Пет: 06.30-22.00 / Съб-Нед: 09.00-22.00ч. 

Pulse DELUXE е първият клуб на Pulse в самото сърце на столицата, създаден с идеята да предостави елитно място за спорт и фитнес. Фитнес в центъра на София. Ще го откриете в непосредствена близост до площад „Народно събрание“ и на 3 минути пеша от метростанция „Софийски университет Св. Климент Охридски“.

Луксозен, екзотичен, с буржоазен дизайн и всичко необходимо за една пълноценна тренировка, този клуб ще ви завладее със своята неповторима атмосфера. Pulse DELUXE е любимото място на членовете на Pulse, които държат на удобна локация, стилен интериор и безкомпромисно качество. Клубът черпи вдъхновение от едни от най-култовите дизайнери в света на фитнеса, чиито зали и клубове се посещават от американски суперзвезди от ранга на Madonna, Jay-Z и Brad Pitt.

 

Но екстравагантният му и в същото време елегантен интериор е само една от причините клубът да е награждаван няколко поредни години. Pulse DELUXE е разположен на площ от над 1000 кв. м. и е оборудван с последно поколение фитнес уреди от лидерите в индустрията Life Fitness, TechnoGym и ActiveGym. За личния комфорт на нашите клубни членове пък сме се погрижили за искрящо чисти съблекални с шкафчета и сейфове с персонално кодово заключване, богато зареден протеинов бар, специализиран ергономичен масажен стол, солариум и, разбира се, усмихнати професионалисти, които са на разположение на клубните членове 364 дни в годината.

Зони в Pulse DELUXE, пл. Народно Събрание

Силова зона
Силова зона
В силовата зона ще откриете десетки машини от марките TechoGym и Active Gym.
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Кардио зона
Кардио зона
Кардио зоната предлага множество уреди от професионалните серии на Life Fitness, TechnoGym и ActiveGym – крос тренажори, степери, гребни тренажори, велоергометри и други.
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Групови занимания и стречинг
Групови занимания и стречинг
Заповядайте на групова тренировка в Pulse Deluxe! Залата е просторна и удобна и позволява провеждането на фитнес класове от всеки тип.
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Съблекални
Съблекални
Нашите членове прекарват не малко време в съблекалните, ето защо те са важна част от клубните пространства. Елегантните съблекални на Pulse Deluхе са с нетрадиционен дизайн, в унисон с целия клуб.
РАЗГЛЕДАЙТЕ

Екстри в Pulse DELUXE, пл. Народно Събрание

My Zone фитнес тракер
My Zone фитнес тракер
Солариум   
Солариум  
Протеинов и фреш бар
Протеинов и фреш бар

Групови Занимания в Pulse DELUXE, пл. Народно Събрание

Пон-Пет: 06:30 - 22:00

Съб-Нед: 09:00 - 22:00

+359887106766

пл. "Народно събрание" 12

над
1000
групови занимания Месечно
над
100
професионални треньора
Pulse DELUXE, пл. Народно Събрание
ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА