IE loader

Лукс, спорт и достъпност в едно  

За контакт с клуба: 0887 106 766

Работно време: Пон-Пет: 07.00-23.00 / Съб-Нед: 09.00-23.00ч.

*Временно работно време*: Пон-Пет: 07.00-22.00 / Съб-Нед: 09.00-22.00ч. 

Pulse Fitness DELUXE е първият клуб на Pulse в самото сърце на столицата, създаден с идеята да предостави елитно място за спорт и фитнес. Ще го откриете в непосредствена близост до площад „Народно събрание“ и на 3 минути пеша от метростанция „Софийски университет Св. Климент Охридски“.

Pulse Fitness DELUXE

Discipline is choosing between what you want NOW and what you want MOST.

Луксозен, екзотичен, с буржоазен дизайн и всичко необходимо за една пълноценна тренировка, този клуб ще ви завладее със своята неповторима атмосфера. Pulse Fitness DELUXE е любимото място на членовете на Pulse, които държат на удобна локация, стилен интериор и безкомпромисно качество. Клубът черпи вдъхновение от едни от най-култовите дизайнери в света на фитнеса, чиито зали и клубове се посещават от американски суперзвезди от ранга на Madonna, Jay-Z и Brad Pitt.

Но екстравагантният му и в същото време елегантен интериор е само една от причините клубът да е награждаван в 3 поредни години. Pulse Fitness DELUXE е разположен на площ от над 1000 кв. м. и е оборудван с последно поколение фитнес уреди от лидерите в индустрията Life Fitness, TechnoGym и ActiveGym. За личния комфорт на нашите клубни членове пък сме се погрижили за искрящо чисти съблекални с шкафчета и сейфове с персонално кодово заключване, богато зареден протеинов бар, специализиран ергономичен масажен стол, солариум и, разбира се, усмихнати професионалисти, които са на разположение на клубните членове 364 дни в годината.

Зони в Pulse Fitness DELUXE

Силова зона
Силова зона
В силовата зона ще откриете над 30 машини от марката TechoGym и тяхната най-елитна серия Element+.
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Кардио зона
Кардио зона
Кардио зоната предлага над 40 уреда от професионалните серии на Life Fitness, TechnoGym и ActiveGym – крос тренажори, степери, гребни тренажори, велоергометри и други.
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Spinning зала
Spinning зала
Специализираната зала по Spinning е оборудвана с професионални спинери за изпълнение на високоинтензивни кардио тренировки.
РАЗГЛЕДАЙТЕ
Съблекални
Съблекални
Нашите членове прекарват не малко време в съблекалните, ето защо те са важна част от клубните пространства. Елегантните съблекални на Pulse Fitness Deluхе са с нетрадиционен дизайн, в унисон с целия клуб.
РАЗГЛЕДАЙТЕ

Екстри в Pulse Fitness DELUXE

Пречистватели на въздух Philips
Пречистватели на въздух Philips
Active Gym Curve Treadmill
Active Gym Curve Treadmill
Солариум   
Солариум  
Протеинов и фреш бар
Протеинов и фреш бар
Отстъпки и преференции
Отстъпки и преференции

Групови Занимания в Pulse Fitness DELUXE

Пон-Пет: 07:00 - 23:00

Съб-Нед: 09:00 - 23:00

0700 44 044

пл. "Народно събрание" 12

над
1000
вида групови занимания Месечно
над
100
професионални треньора
Pulse Fitness DELUXE
БЕЗПЛАТНО ПОСЕЩЕНИЕ