IE loader

Спа център

Единственият по рода си спа център е разположен на площ от 1,000 кв. м. и предоставя достъп до хидро и термотерапии, традиционни и спортни масажи, пилинги, релаксиращи, отслабващи и екзотични процедури.

Това е съкровено място за постигане на единство между тялото и духа. Тук ще докоснете всичките си сетива и ще се почувствате като в нова кожа с помощта на хималайската и финландска сауни, панорамна парна баня, снабдена с ухайни аромати и ХАМАМа, постлан с чист мрамор.

Evia Spa & Wellness e точното място където може да се освободите от ежедневния стрес, да се заредите с нова енергия и да се изпълните с тонус.

Тук ще откриете висококвалифицирани терапевти, рехабилитационни специалисти и спортни масажисти, които могат да ви помогнат. Възстановете се от онези болезнени проблеми, свързани с контузия, злополука, болест, спортни травми, главоболие, невралгии, болки в кръста и гърба.

Насладете се на: радиочестотен лифтинг, кавитация, шоколадова терапия, ароматерапия, лимфен дренаж и премахване на хроничната или остра болка в областта на врата, гърба, рамото и плешката (лопатка). 

Основна картинка

СПА зоната на клуба дава възможност за релакс на хиляди пловдивчани

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА