IE loader

Силова зона

В нея ще намерите над 70 броя уреди на световно известните марки за фитнес уреди Life Fitness, TechnoGym и ActiveGym, с чиято помощ безпроблемно ще трупате мускулна маса и оформяте всяка мускулна група.

Преди, след или по време на основната си тренировка обезателно посетете и зоните за функционални тренировки, за да загреете и калите тялото си и да го предпазите от контузии. Тук ще откриете неотменни за всеки трениращ атрибути като дъмбели, гирички, пудовки, въжета, бългериан бегове, босу- и медицински топки. Погрижили сме и за сияйно чисти постелки за онези от вас, които са решили да заменят тежестите със серии коремни преси и лицеви опори.  

А, ако се притеснявате за здравето си, не забравяйте, че зоната е снабдена със специално проектирана вентилационна система, която при необходимост доставя допълнително кислород във въздуха. За осигуряването на максимален комфорт на посетителите силовата зона на Pulse PLOVDIV разполага и със специална антибактериална настилка за предпазване от досадни микроби.

Основна картинка

Силовата зона на клуба е разположена на внушителната площ от 1,000 кв. м.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА