IE loader

Панорамна СКАЙ СПА зона

Позиционирана на последния етаж на комплекса, панорамната СКАЙ СПА зона предлага на клубните членове на Pulse възможността да се насладят на релаксиращи термо и хидропроцедури. Топлите каменни лежанки и Френските прозорци, които опасват цялата зона пред тях, дават възможност на всеки да освободи ума си от мисли, гледайки към величествената Витоша и забързания в ежедневието си град.

Тук ще откриете безброй спа съоръжения и предизвикващо нескрита усмивка внимание към детайлите – хамам, джакузи, финландски и арома сауни, парни бани с екзотични светлини и аромати, релакс зона с жив огън, както и удобни шезлонги за перфектен загар, плаващи върху „водно огледало“на просторна тераса.

За любителите на екзотичните процедури пък ще се погрижат нашите партньори от МАРИНА СПА. Клубните членове на Pulse могат да се възползват от услуги като антицелулитен пилинг и пилинг с крем от зелен чай, специални спортни масажи след изтощителна тренировка, дълбокопочистваща терапия за проблемна кожа и лимфен дренаж. А, ако целта ви е да се потопите в неповторимо усещане за разкош и комфорт, препоръчваме да се насочите към ексклузивните процедури от луксозния клас на Marina Spa. Там ще можете да се насладите на балийски масаж, хавайски масаж „Ломи Ломи“, азиатски масаж на 4 ръце, включващ в себе си 6 различни далекоизточни стила и много други.

 Панорамната СКАЙ СПА зона на Pulse Fitness & SPA PLATINUM заслужава да бъде посетена, дори и да не изпитвате ни най-малък интерес от фитнес. Тя просто няма аналог в страната.

Основна картинка

Това уникално съоръжение не е просто спа център, а истинско удоволствие за тялото и духа.

БЕЗПЛАТНО ПОСЕЩЕНИЕ