IE loader

Тиймбилдинг е популярна практика, с която редица компании внасят настроение и позитивна енергия сред своите служители. От тяхната ефективност до голяма степен зависи дали един бизнес ще бъде успешен. Именно поради тази причина е особено важно те да се чувстват ценна част от екипа и да имат добра комуникацията помежду си.

Тук на помощ идва Pulse Team Buidling – различният тиймбилдинг!

Услугата е изцяло насочена към фирмите, които искат да стимулират своите служители, подарявайки им незабравимо спортно изживяване. Pulse Team Bulding включва популярни и иновативни групови занимания, водени от топ треньорите на Pulse. Предлагаме за Вас и Вашия колектив две опции:

Включете ни в своята тиймбилдинг програма

Ние бихме могли да Ви посетим на избрано от Вас място – в офиса, в парка, на плажа, в залата. Вие избирате мястото и заниманията, заявявате броя на участниците, а ние ще предоставим необходимите аксесоари и водещия треньор.

Доверете ни изцяло организацията на Вашето събитие

Можете също така да ни се доверите и за цялостно тиймбилдинг решение. Предоставяме възможността за това в невероятните бази на Гранд Хотел Банско и Гранд Хотел Свети Влас. Ако изберете тази опция, ние ще се погрижим изцяло за организацията на събитието.

Независимо коя от двете опции изберете, незабравимите емоции са гарантирани

Pulse Team Building не само ще стимулира физическата активност на служителите Ви, но ще им даде положителен заряд за месеци напред.

Zumba, PBox, народни танци и йога са само част от разнообразието от групови тренировки, с които разполагаме. Всички групови занимания на Pulse можете да разгледате тук.

Pulse Team Building - Превърнете своя екип в отбор!

Свържете се с нас на 070044044 или на callcenter@pulsefit.bg, за да получите своята индивидуална корпоративна оферта!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА