IE loader

Мисията ни далеч не е само да сме „най-добрите“, защото знаем, че дори и най-успешните атлети рано или късно биват измествани от други. Нашите клубове не целят да са най-многолюдни, нито пък тренировките ни най-изтощителни.   

Истинската ни цел е много по-проста – да правим така, че все повече българи да се движат активно. Тъжната статистика показва, че едва 9% от българите спортуват редовно, а времето, което отделят за активно движение, не е повече от 2 часа общо в седмицата.

Искаме да променим именно това.

За целта предоставяме невиждан за София и България обхват на услугите – от пълното покритие на столицата с клубове от най-висок клас до тренировки с най-квалифицираните лични инструктори и най-голямото разнообразие от групови занимания в страната.

В същото време разбираме, че дори това може да се окаже недостатъчно за хора, които никога не са се занимавали със спорт. Затова предлагаме всичко, което може да пожелае забързаният в ежедневието си човек – спа зони, басейни, солариуми, специализирани фитнес ресторанти, детски кътове, магазини за спортни стоки и хранителни добавки, безплатни семинари и социални събития.

Вярваме, че единственият начин да поощрим повече българи да тренират активно, е не като ги лишаваме от ежедневните удобства, с които са свикнали, а напротив, като ги предоставяме в най-качествения им вид – лесно, бързо и достъпно.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА