IE loader

Pulse Fitness & Spa е създаден през 2012 г. В следващите 6 години Pulse изгражда 10 клуба на обща площ от 32,000 кв. м. в 4 български града, простиращи се от Черноморието до Пирин. Към края на 2018 г. броят на активните членове е 20,000, а през годината над 50,000 души преминават през обектите в цялата страна.

Pulse Fitness & Spa е първата фитнес верига в България, построена изцяло на принципа на клубното членство. Клубното членство дава пълен и комплексен достъп до всички услуги – специализираните кардио, силови и спа зони, груповите занимания и тренировките с личен инструктор. Редом с това, членовете ни се радват на редица екстри извън границите на клубовете, като организирани спортни лагери, персонализирани хранителни режими и отстъпки в партньорската мрежа на Pulse Fitness & Spa.

През годините Pulse полага специални усилия да модернизира обектите, предоставяйки еднакво първокласна услуга, без значение от мястото. Уредите, зоните, кабинетите и услугите във всеки един клуб непрекъснато се обновяват, така че изживяването на един клубен член винаги да е равно с това на друг. Всяка една локация, носеща името Pulse Fitness & Spa, е изградена, оборудвана и обзаведена с последно поколение материали, настилки, уреди и аксесоари, отговарящи на най-стриктните стандарти в индустрията в световен мащаб. Всяка една иновация в сферата на фитнеса и здравословния живот в страни като САЩ, Великобритания, Германия и ОАЕ бива своевременно въведена и в нашите клубове. Голяма част от тези иновации все още нямат аналог в страната, а някои дори се заимстват от фитнес клубове в други развити държави по света.

БЕЗПЛАТНО ПОСЕЩЕНИЕ