IE loader

Нов диетолог в Pulse Fitness & Spa - Камелия Буюклиева

Нов диетолог в Pulse Fitness & Spa - Камелия Буюклиева

Консултациите се провеждат в Pulse Fitness & Spa Bulgaria

Коя е Камелия Буюклиева

Качествената диета е ключът към силния имунитет и отличното физическо състояние. Камелия Буюклиева е клиничен диетолог в Pulse Fitness & Spa. Завършила е „Хранене и Диететика” в един от най-престижните университети в сферата - King’s College London, Великобритания. Също така тя е сертифициран фитнес инструктор и Аюрведа терапевт и консултант.

Професионалният опит на Камелия включва работа с пациенти с диабет, сърдечно-съдови заболявания, алергии и хранителни нетолерантности, хормонален дисбаланс, гастроентерологични оплаквания, автоимунни заболявания. Тя консултира бременни, подрастващи и активно спортуващи.

Камелия е специалист в сферата на отслабването, спортното хранене и хранителните разстройства. Тя е регулярен лектор на обучения и курсове в областта на здравето и храненето. Наскоро Камелия издава и първата си самостоятелна книга „ДЕТОКС: от А до Я” - наръчник за начинаещи, в който разглежда 50 от най-често срещаните въпроси по темата.

Защо да използваме услугите на диетолог?

Интелигентното хранене може да ни помогне да запазим или подобрим здравето си. Качествената храна е в основата на добрите спортни постижения. Съветите на добрия диетолог могат да бъдат полезни за развиването на хранителна култура и правилно планиране на всекидневното меню.

Независимо дали хапваме навън или приготвяме храната си вкъщи, трябва да знаем кои храни са подходящи за нас и как да направим здравословен и балансиран избор.

Камелия Буюклиева Ви очаква в Pulse Fitness & Spа, за да Ви запознае с тайните на правилното, здравословно и балансирано хранене.

Запишете своя час за консултация с нея още сега на 0700 44 044!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА