IE loader

Pulse Fitness & Spa монтира зарядни станции АББ за комфорта на своите клиенти

Pulse Fitness & Spa монтира зарядни станции АББ за комфорта на своите клиенти

АББ зарядните станции ще оперират в обекти от веригата в София, Пловдив и Банксо

Pulse Fitness & Spa в колаборация с АББ инсталира 7 зарядни станции на територията на няколко от клубовете, част от веригата. Това е поредна стъпка в посока подобряване на клиентското преживяване! Новата услуга дава възможност както на клубните членове да зареждат електрическите си превозни средства, така и на външни посетители да ползват станцията като точка за зареждане.

Пет от зарядните устройства, две от които вече са монтирани, се предвижда да оперират в София. Останалите 2, които ще заработят съвсем скоро, ще бъдат на територията на Pulse Fitness & Spa Plovdiv и Pulse Fitness & Spa Bansko.

Моделът Terra 124 DC може да зарежда електрически превозни средства с мощност 120 kW, в зависимост от електрическото превозно средство и броя на електромобилите, зареждани едновременно. Той е проектиран да отговаря на нуждите за зареждане на електромобили с напрежение на батериите до 920V, за да предоставя услуги за зареждане в по-широк спектър за настоящи и бъдещи модели електромобили. Terra 124 DC позволява едно превозно средство да се зарежда със 120 kW или две превозни средства да се зареждат едновременно с мощност 60 kW всяко, като по този начин увеличава максимално удобството за шофьорите. 

АББ е световен лидер в инфраструктурата за електрически превозни средства, предлагайки пълната гама от решения за зареждане и електрификация на електрически автомобили, електрически и хибридни автобуси, микробуси, камиони, кораби и железопътни линии. АББ навлезе на пазара на електрическа мобилност през 2010 г. и днес е продала повече от 460 000 зарядни устройства за електрически превозни средства на над 88 пазара; над 25 000 DC бързи зарядни устройства и 500 000 AC зарядни устройства, включително тези, продавани чрез Chargedot.

С осъществяването на този проект Pulse Fitness & Spa за пореден път доказва водещата си роля на иноватор в българската фитнес и лайфстайл индустрия. Радостни сме, че нашите клубни членове вече имат още една услуга, от която могат да се възползват. 

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА