IE loader

Pulse се включва в инициативата „Залесяваме активно 2022“

Pulse се включва в инициативата „Залесяваме активно 2022“

Станете част от залесяването на Новата гора на София

Pulse става част от поредното социално събитие за едно по-добро бъдеще - "Залесяваме активно 2022".

Нестле България организира един полезен и приятен ден за цялото семейство, изпълнен с положителни емоции, игри и полезни дела като продължение на своето участие в проекта на Столична община за по-зелен град. Каним Ви на 12 ноември от 10:30 ч. заедно да засадим 3000 фиданки в Новата гора на София, като част от инициативата „Залесяваме активно!“ на Столична община, с която Pulse работи активно за по-доброто бъдеще за нас и нашите деца. 

За удобството ни по време на работа, Столична община е подсигурила обработването на терена предварително, а също така и инструментите, предпазните ръкавици и разбира се самите фиданки!

Столична община е превдивила и удобно придвижване с линия номер 20, за която ще има допълнителна спирка „ Новата гора на София- Негован“. Точното местоположение на „Новата гора на София“- с- Негован, виж тук: https://goo.gl/maps/LcZd8WCngdao6foh7

Ако идвате с Ваш транспорт местата за паркиране са много и неограничени! ​

Помислено е за всички - очакват Ви много игри, награди, изненади, музика и добро настроение! За децата има организирани игри на открито, заедно с любимия талисман - лъвчето Арми, и младежкия отбор на ЦСКА 1948. И най-малките ще могат да се включат в интересни предизвикателства, да засадят своето дърво и да научат по забавен начин как да се грижат за планетата. 

Включете се с цялото семейство в това забавно и полезно мероприятие!​ От Вас очакваме само добро настроение и желание за работа!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА