IE loader

200 часа Йога курс през октомври със Сандип Кумар

200 часа Йога курс през октомври със Сандип Кумар

Искате ли да се потопите в дълбокото знание на йога и да станете сертифициран йога преподавател?

Tази есен ви предлагаме възможността да промените живота си с нашия задълбочен Курс за Йога Преподаватели от 200 часа, който започва на 6-ти октомври 2024 година. Готови ли сте да поемете на едно пътешествие към вътрешния си свят и да откриете силата на древната йога практика?

Йогата не е просто физическо упражнение; тя е пътешествие към самопознанието, баланс и вътрешен мир. Нашият курс е предназначен не само за тези, които искат да преподават йога, но и за всеки, който желае да задълбочи своето разбиране и практика. Независимо дали сте начинаещ или вече имате опит в йогата, този курс ще ви предостави всичко необходимо, за да постигнете своите цели.

Дата и Място

Курсът ще се проведе в Pulse Bulgaria, известен със своите удобства и професионална атмосфера. В продължение на два месеца, всеки уикенд ще бъде посветен на йога сесии и теоретични лекции, което прави общо 200 часа интензивно обучение. Независимо дали сте начинаещ или вече практикувате йога, този курс ще ви предложи всичко необходимо за да станете опитен йога преподавател.

 

Такси и Записване

Таксата за курса е 2,500 лева, като плащането може да бъде направено на три вноски:

 

-Първа вноска: 500 лева резервация, заплатени до 30 септември 2024 г.

-Втора вноска: 1,000 лева до 13 октомври 2024 г.

-Трета вноска: 1,000 лева до 17 ноември 2024 г.

 

Всички плащания могат да бъдат направени в обект на Pulse (на рецепция). Записването е до края на септември, така че не пропускайте своя шанс да станете част от този изключителен курс.

За повече информация относно курса се обадете на 0898 464 231

 

Програмата на Курсa

Нашият курс е внимателно структуриран в три основни модула: Теория, Практически и Пранаяма. Всеки модул е проектиран да ви предостави задълбочени знания и практическо приложение на йога.

 

Модул 1: Теория

 

Теоретичният модул ще ви запознае с историята и философията на йогата. Ще изследвате различни йога традиции като Хатха йога, Ащанга йога, Мантра йога, Раджа йога и Крия йога. Ще разгледаме древни текстове като Патанджали йога сутра и Хатха йога прадипика, както и съвременни подходи към йога терапията и анатомията на човека.

 

Модул 2: Практически

 

Практическите занятия включват изучаване на Шаткарма техники, основни и класически йога асани, терапевтична йога и модерни йога практики. Тези сесии ще ви помогнат да усъвършенствате своите умения и да придобиете увереност в преподаването.

 

Модул 3: Пранаяма

 

В този модул ще овладеете техники за пранаяма, терапевтична пранаяма и медитация, които ще ви помогнат да задълбочите своето разбиране и практика на йога. Пранаяма ще ви научи как да контролирате дишането си, за да постигнете по-дълбока медитация и вътрешен баланс.

 

Учебници и Материали

Всички необходими учебници ще бъдат предоставени на английски език в хартиен и PDF формат. Ще получите книги по анатомия, йога сутри на Патанджали и Хатха йога прадипика. Тези ресурси ще бъдат ваши верни спътници по време на обучението и след това.

 

Преподавателски Екип


Нашият екип от преподаватели включва:

  • Сандип Сатядев – Основен учител, който ще ви въведе в йога философията и практиките. Сандип е познат със своята дълбока преданост към йога и уникалната си способност да вдъхновява своите ученици.
  • Сергей Липчев – Специалист по йога философия и практика по хатха йога, който ще ви помогне да овладеете основните и напреднали асани.
  • Анна Бакалова – Експерт по Патанджали и Хатха йога прадипика, която ще ви запознае с древните текстове и техните интерпретации.
  • Стела Николова – Специалист по анатомия и йога терапия, която ще ви научи как да адаптирате йога практиките за различни физически нужди.

Допълнителни Предимства


В допълнение към основните занятия, всеки участник ще има възможност да използва СПА съоръженията на Пулс Фитнес по време на курса. Това включва достъп до сауна, парна баня и релаксационни зони – идеални за отпускане след интензивните йога сесии.

Освен това, всеки участник ще има възможност да започне практика в Пулс, което ще им позволи да приложат наученото на практика и да придобият безценен опит. Ще имате възможността да участвате в практиките с нашите опитни учители, за да придобиете допълнителен опит и увереност.

Нашата цел е да ви предоставим не само знания и умения, но и да ви вдъхновим и подкрепим във вашето йога пътуване. Йога е изкуство и наука за здраве и щастие, и ние сме тук, за да ви помогнем да се впуснете в това пътешествие. Присъединете се към нас и открийте силата на йога – за здраве, хармония и вътрешен мир. Не пропускайте тази възможност да трансформирате живота си и да намерите своя вътрешен баланс.

Записването е до края на септември, така че не пропускайте своя шанс да станете част от този изключителен курс и да откриете своя вътрешен мир чрез йога. За повече информация и записване, свържете се с нас още днес!

 

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА