IE loader

Йога семинари и обучения с гуруто Сандип Кумар в Pulse

Йога семинари и обучения с гуруто Сандип Кумар в Pulse

Добре дошли са всички, които желаят да тренират със световнияизвестния гуру

Развитието на груповите заниманията в клубовете Pulse е един от нашите основни приоритети. Специален фокус се явяват тренировките по йога. По тази причина успяхме да привлечем към екипа ни световноизвестния йога гуру Сандип Кумар. 

Кой е Сандип Кумар

Сандип Кумар е роден в Индия. Той се занимава с йога от ранна детска възраст, като е научил физическите и дихателните упражнения, медитацията и релаксацията от своя баща. Йога гуруто е бакалавър по музика в университета в Курукшетра и магистър по човешко съзнание и йога от университета „Гурукул Кангри”, Северна Индия. Един от духовните учители на Сандип е Свами Дев Мурти. От него учи хатха йога, крия йога (нети, наули, доти, мудра ,бандхи, пранаяма и медитация) и система от крокодилски упражнения за болки в кръста, ишиас, схванат врат и гръб.

За период от 3 години (2009-2012 г.) Сандип преподава в Университета по йога в Котдвар, Утракан, след което се мести да живее в България. Сандип Кумар практикува метода акупресура, който балансира потока на жизнената енергия. Той е помогнал на много хора да излекуват физическите си заболявания и да променят начина си на живот към по-добро. Неговата мисия е броят на тези хора да се увеличи.

Сандип провежда не само йога часове и семинари, но и предлага обучение за йога инструктори (съответно за 200 или 500 часа).

Семинарите ще се проведат в 4 клуба на Pulse:

 • 11 юни – „Йога за здраве и медитация“
  Час: 16:00 ч.
  Pulse Bulgaria, бул. „България“ 132.
  Медитацията ще ни помогне за освобождаване от стреса и осъзнаване на АЗА. Нека отворим съзнанието и сетивата си и се насладим на хармонията в нас и около нас.
 • 17 юни - „Йога - хармония и баланс“
  Час: 11:30 ч.
  Pulse West Park – бул. "Петър Дертлиев" 60;
  Със специално подбрани пози и дихателни практики може да поддържаме хормонален баланс и подобрим качеството си на живот.
 • 20 юни - „Дишането е лекарство. Енергиен баланс на чакрите“
  Час: 19:15 ч.
  Pulse Mladost - бул „Околовръстен път“ 251А;
  В този клас ще се научим да преодолеем гравитацията и да станем по пластични чрез Аеро йога. Нека се научим да контролираме дишането и движенията си, да управляваме собствения си свят и света около нас.
 • 2 юли – „Антистрес йога нидра с гонг“
  Час: 11:30 ч.
  Pulse Arena – Винарово колело, 4-и км.;
  В класа на фокус е изчистването на тялото от натрупаните токсини, освобождаване от стреса и подобряване на кръвообращението, стягане на мускулатурата и още много други предимства.

Цени за събитията:

 • Клубни членове : 15 лв. намалено от 20 лв.
 • Външни клиенти : 20 лв. намалено от 30 лв.
 • При закупуване на 2 класа - 10 % отстъпка от цената
 • При закупуване на 3 класа - 15 % отстъпка от цената
 • При закупуване на 4 класа - 20% отстъпка от цената
  *промоцията важи за цената на еднократния вход

Можете да се запишете във всеки обект на Pulse или на телефон 0700 44 044

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА