IE loader

Яж, тренирай и обичай - спечели с кампанията на Pulse Fitness & Spa и KFC

Яж, тренирай и обичай - спечели с кампанията на Pulse Fitness & Spa и KFC

Спечели едногодишна карта за лайфстайл верига номер 1 в България

Pulse Fitness & Spa стартира съвместна кампания с KFC - световно известната верига ресторанти за бързо обслужване, популярна с вкусното си пиле.

KFC e един от най-разпознаваемите брандове на пазара. Партньорството ще даде възможност на всички клиенти на KFC ресторантите в София да се възползват от услугите на Pulse Fitness & Spa: фитнес, спа и групови занимания.

Слогън на кампанията е "Яж, тренирай и обичай", което обобщава отлично идеята зад колаборацията.

От 01.07 до 15.07 всички клиенти на KFC, които членуват в Pulse Fitness & Spa, ще имат възможност да се насладят на вкусна храна с 10% отстъпка.

Клиентите на KFC, които нямат Pulse Fitness & Spa карта пък ще получат награда със своята покупка в ресторанта - талон, даващ право на едноседмичен достъп до лайфстайл верига номер 1 в България. При регистрация на адрес www.promo.pulsefit.bg/kfc клиентите на KFC ще имат и шанса да спечелят 1-годишна карта за Pulse Fitness & Spa. Десетимата победители ще бъдат избрани на 15.07

Изключително щастливи сме от възможността да си партнираме с KFC и да дадем възможност на хиляди души да се запознаят от първо лице с Pulse Fitness & Spa!

Заповядайте в най-близкия до Вас KFC ресторант още днес и спечелете с KFC и Pulse Fitness & Spa!

Кампанията е валидна на място в ресторантите на KFC в София до 15 юли 2020 и не важи за доставки по домовете. Пълен списък с ресторантите можете да видите тук: https://kfc.bg/restaurants

БЕЗПЛАТНО ПОСЕЩЕНИЕ