IE loader

Pulse се включва в Световния ден за борба със затлъстяването 2024

Pulse се включва в Световния ден за борба със затлъстяването 2024

Кампанията има за цел да подчертае значението на здравословното хранене, физическата активност и рисковите фактори за здравето, свързани със затлъстяването.

Всяка година на 4 март отбелязваме “Световния ден за борба със затлъстяването”. Тази година инициативата се провежда като национална здравно-информационна кампания “България се бори със затлъстяването заедно”.

В световен мащаб процентът на хората с наднормено тегло или затлъстяване също продължава да расте.В България ситуацията е особено тревожна. Според данните на СЗО 61,7% от възрастното население е с наднормено тегло или затлъстяване.

И тази година Pulse ще вземе участие в инициативата под формата на открита тренировка в Sofia Ring Mall. Начален час 16:00ч, а ето и програмата:

  • "Истината за теглото" - лекция с д-р Ивета Недева, дм, ендокринолог
  • “Храненето при децата“ – лекция с нутриционист Милена Атанасова
  • “Линия здраве“ в храненето – лекция с Яна Данаилова – председател Сдружение на нутриционистите в България
  • „Спортната активност“ – лекция със Стратимир Георгиев Beast Regime и Георги Петков - Гого, Шампион по калистеника
  • “Здравословна закуска“ - Мастър клас по здравословна кухня с Емануел Июджи
  • Открита тренировка по P.BoxX с Иван Христов, един от топ треньорите на Pulse

Участниците са поканени да присъстват на открита P.BoxX тренировка, която има за цел да мотивира хората да започнат да спортуват редовно, което е ключов фактор за поддържане на здравословно тегло и цялостно благосъстояние.

Нека се присъединим към усилията за борба със затлъстяването и направим първата стъпка към по-здравословен начин на живот, защото всеки избор има значение.

Очакваме Ви!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА