IE loader

Груповите занимания са на фокус! Включете се в тренировката на седмицата и участвайте в томбола!

Груповите занимания са на фокус! Включете се в тренировката на седмицата и участвайте в томбола!

Станете част от фитнес класовете на Pulse Fitness & Spa!

Спортът в колектив е приятно, естествено и изключително социално преживяване. Ние знаем това и неслучайно акцентираме все повече на груповите тренировки. Може би сте активни посетители на фитнес класовете на Pulse Fitness & Spa, а може би все още не сте се включвали в такъв тип занимание. При всяко положение Вие сте повече от добре дошли да участвате в нашите седмици на груповите занимания!

Всяка седмица ще имаме различно фокус групово занимание в различни обекти от веригата. Следете комуникацията в обекта, за да се информирате своевременно.

Посетете груповата тренинировка на конкретната седмица и се регистрирайте. На самото занимание треньорът ще Ви даде достъп до специален QR код, който ще Ви отведе до страница, в която да извършите своята регистрация.

След регистрацията Ви остава само да изчакате последния ден от месеца или първо число от следващия месец, ако се изисква технологично време за организация на томболата. В лайв излъчване на нашата Фейсбук страница ще изтеглим победителите за всеки един обект. Ако определена седмица на групово занимание обхваща два месеца (започва в даден месец, но завършва в друг), то наградите се теглят в края на месеца, през който е завършило събитието.

Награди на стойност над 2000 лв за всеки клуб! Ето за какво участвате:

  • 3 бр. 6-месечни карти
  • 1 уикенд в Grand Hotel Bansko
  • подарък от нашите партньори от Nutrend Bulgaria: Naturalico Whey Protein 900 грама

Успех на всички! Очакваме Ви на групова тренировка!

Ето и първите 3 групови занимания и обекти:

pulsefit

pulsefit

pulsefit

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА