IE loader

Valentine's Day Zumba Party - специално занимание с Дими Алексиадис и Даво Гарсия

Valentine's Day Zumba Party - специално занимание с Дими Алексиадис и Даво Гарсия

Събитието ще се проведе на 14.02 в Pulse West Park

Да отбележим празника на влюбените по възможно най-забавния начин - със Зумба тренировка, водена от двама истински експерти в областта. Дими Алексиадис и Даво Гарсия Ви канят на Valentine's Day Zumba Party!

Всички клубни членове са добре дошли на 14.02 в Pulse West Park. Стартовият час е 18:30ч. Дрескод - червено или розово и широки усмивки!

  • Дими е треньори по Зумба с повече от 10 години професионален стаж. Тя е лицензирана по ZUMBA® Fitness, Zumba® Toning, Aqua Zumba®, Zumba Sentao™, Zumba® Kids + Kids Jr., Zumba® Pro Skills, Strong Nation™.
  • Даво Гарсия, роден в Мексико, днес живее в България и е един от най-търсените Зумба инструктори в страната. Ето как той описва това занимание:

"Зумбата е физическа активност, която съчетава аеробни упражнения с латино-американските танци салса, меренге, танго, бачата, като могат да се включват и елементи на хип-хоп, бели денс и т.н."

Предишен опит не Ви е нужен. Заповядайте на място и нека се забавляваме заедно, изгаряйки калории. Дими, Даво и целият екип на Pulse Ви канят на това уникално занимание.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА