IE loader

Тренирай безплатно в идеалния център само до края на февруари!

Тренирай безплатно в идеалния център само до края на февруари!

Pulse Fitness Deluxe и Pulse Fitness Downtown отварят врати за всички желаещи

'Спортът е здраве!' - всички сме наясно с тази максима, но много хора я пренебрегват, въпреки че знаят, че това не е просто клише, а самата истина. Две от най-честите оправдания за липсата на физическа активност са недостатъчното свободно време и забързаното ежедневие. Pulse Fitness & Spa предлага решение и на двата проблема с едно неустоимо предложение!

Двата спортни клуба, част от лайфстайл верига номер 1 в България, които се намират в идеалния център на София - Pulse Fitness Downtown (ул. „Света София“ 8) и Pulse Fitness Deluxe (пл. „Народно събрание“ 12), ще посрещат фитнес ентусиасти безплатно до края на февруари. Желаещите да се възползват от възможността за гратис тренировка, трябва да заповядат в един от двата спорти центъра в часовия диапазон от 12:00ч. до 15:00ч. Това е чудесна възможност да се съчетаят обедната почивка и практикуването на спорт.  

Гостите на клубовете ще имат възможността да тренират с първокласни уреди, произведени от топ брандовете на фитнес индустрията или да се включат в групови занимания, водени от някои от топ треньорите на България.  

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА