IE loader

Нов обект: Pulse Therme, с.Баня

Нов обект: Pulse Therme, с.Баня

Една различна Pulse локация

Поредна изненада за всички клубни членове. Pulse Therme, намиращ се в с. Баня, официално отвори врати и е достъпен за всички Pulse членове на преференциални цени.

Pulse Therme се различава от всеки друг Pulse клуб.

Намиращ се в непосредствена близост до минерален извор, обектът е разположен на 6500 кв.м. площ, от които 3500 кв.м. открити и 3000 кв.м. закрити СПА съоръжения. Дизайнът съчетава природни елементи – дърво, камък и стъкло.

pulsefit

Естествено, разполага и с ултра модерен фитнес център, оборудван с последно поколение уреди Active Gym.

  • Използвате специална Pulse отстъпка - всеки клубен член на веригата Pulsе може да се възползва от допълнителни -20% отстъпка.
    *Еднократен вход и абонамент за посещения може да бъдат закупени от клиентския портал my.pulsefit.bg, като след като се впишете във вашия профил, отстъпката ще се начисли автоматично, спрямо обявените цени;
  • Какво ви очаква в Pulse Therme – достъп до СПА центъра имат само лица над 16-годишна възраст. Може да се насладите на огромен простор, иновативни СПА съоръжения и разнообразни зони за релакс в несравнима обстановка, с прекрасни панорамни гледки към природата около с. Баня;

pulsefit

  • Зони в Pulse Therme – тук ще се потопите в блаженство. Отдайте се на сладък релакс в откритите басейни на луната и Аполон, насладете на възстановителната сила на хидромасажа в wellness басейна, полюбувайте се на спокойствието и цветните багри на басейна със звездите. На ваше разположение са и контрастен басейн за Кнайп терапия, басейн Volcano с камина и прекрасен панорамен изглед, както и термална зона с лавандулова сауна.
    *Скоро в комплексa ще заработят и още СПА и термални съоръжения.

Повече информация може да откриете на официалния сайт на обекта: www.pulsetherme.bg

pulsefit

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА