IE loader

Тази Коледа не подарявайте вещи, подарете здраве

Тази Коледа не подарявайте вещи, подарете здраве

Възползвайте се от коледната промоция на Pulse Fitness&Spa

Много често, захласнати по витрините в търсене на подаръци за любимите хора, забравяме да обърнем внимание на себе си. Коледните вълнения ни карат да забравим колко важни сме ние самите и колко безценно е да бъдем здрави, достатъчно силни и уверени, да поставяме нови цели пред себе си и да ги постигаме.

Здравето не е измерение само на тялото, то е сила и красота, самочувствие и по-добро качество на живот! 

Краят на годината е моментът, в който всеки прави своята равносметка, задава си въпроси какво е постигнал и какво не е успял!

Нашата равносметка - непрекъснато надграждаме себе си и растем, за да бъдем още по-добри, а в основата на всичко сте ВИЕ! Предлагаме повече възможности, с които подобряваме качеството на услугите си и сме по-достъпни от всякога!

Сега е моментът да станете част от отбора! Да тренирате в най-модерните клубове в страната. Да бъдете част от най-голямата фитнес общност в България и да се възползвате от всичките ѝ възможности и привилегии!

САМО СЕГА ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ НАШЕТО КОЛЕДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ! ВСЕКИ, КОЙТО ЗАКУПИ КАРТА ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ, ПОЛУЧАВА 15% ОТСТЪПКА ЗА ЦЕЛИЯ ПЕРИОД НА ЧЛЕНСТВО!

Подарете си здраве, красота, самочувствие и сила! Очакваме ви!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА