IE loader

Summer Fun in the Mountain Camp с Мариян Ганчев и Николай Генов

Summer Fun in the Mountain Camp с Мариян Ганчев и Николай Генов

Поредното Ultra All Inclusive преживяване в Grand Hotel Bansko

Pulse Fitness & Spa Ви кани да се включите в едно незабравимо преживяване – Summer Fun in the Mountain Camp с двама от топ треньорите на Pulse Fitness & Spa Plovdiv – Мариян Ганчев и Николай Генов. Кемпът ще се проведе от 22 до 24 юли

Добре дошли са както клубни членове, така и хора, които все още не са част от семейството на Pulse Fitness & Spa.
По време на спортния лагер ще се проведат разнообразни тренировки, съсредоточени върху постигането на максимални резултати. Освен ежедневни фитнес занимания, програмата включва спа релакс, разходка сред природата и много позитивни емоции.

Поради огромното разнообразие от упражнения, участниците ще имат възможността всеки ден да срещат нови, вълнуващи предизвикателства.
Програмата на събитието е съсредоточена върху подобряването на физическото състояние, функционалността и общата кондиция на тези, които се включат.

Събитието ще се проведе в луксозния Grand Hotel Bansko, а участниците ще могат да се насладят на първокласно Ultra All Inclusive обслужване, което ще допринесе за уникалното им преживяване.

Предизвикайте себе си, тренирайте и релаксирайте в лайфстайл верига номер 1 – Pulse Fitness & Spa. Съчетайте активния начин на живот с първокласното настаняване в Grand Hotel Bansko!

Цена на човек в двойна стая - 239 лева - Ultra All Inclusive. Запишете се на рецепция на който и да от обектите!

Очакваме Ви!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА