IE loader

Лято 2024 с групови занимания на открито в Морската градина и плажа

Лято 2024 с групови занимания на открито в Морската градина и плажа

През юни морската градина и плажът ще се превърнат в център на здраве и активност с поредица от групови занимания на открито.

Всеки уикенд ще имате възможността да се насладите на различни видове тренировки и занимания, водени от опитни инструктори. От йога до пилатес и специални занимания за деца – програмата предлага по нещо за всеки.

Ето и подробности за всяко събитие:

1 юни, 10:00 – Yoga с Михаела Тонозлиева

Започнете месеца с релаксация и баланс. Михаела Тонозлиева ще води групова йога сесия на платформата на Приморец. Тази тренировка е идеална за всички нива на опит – от начинаещи до напреднали. Йогата не само ще подобри вашата гъвкавост и сила, но и ще ви помогне да се свържете със себе си и природата около вас.pulsefit

8 юни, 10:00 – Stretching за деца със Сребрина Петрова

Доведете децата си на забавно и полезно занимание по stretching, водено от Сребрина Петрова на Охлюва. Това събитие е създадено специално за малчуганите, за да им помогне да развият своите двигателни умения и да научат основи на здравословния начин на живот. Заниманията ще включват игри и упражнения, които ще държат децата активни и усмихнати.pulsefit

8 юни, 10:00 – Pilates за родители с Маргарита Пенушева

Докато децата се забавляват, родителите могат да се включат в пилатес сесия с Маргарита Пенушева в Морското казино. Пилатес е отличен начин за подобряване на стойката, укрепване на коремните мускули и намаляване на стреса. Тази тренировка ще ви помогне да се почувствате по-силни и по-уверени в тялото си.

pulsefit

15 юни, 09:00 – PboxX

Ако търсите интензивна тренировка, PboxX е точно за вас. Тази групова занимание ще се проведе при сърф училището до ресторант Нептун и ще включва разнообразни упражнения, които ще ви предизвикат и ще ви помогнат да изгорите калории. Подгответе се за високоенергийно изживяване, което ще ви остави с усещане за постижение.

pulsefit

22 юни, 09:00 – Маратон Yoga с Мариела Теодосиева

На 22 юни се присъединете към Мариела Теодосиева за йога маратон на платформата до хотел Приморец. Маратонът е перфектен за тези, които искат да задълбочат своята йога практика и да се потопят в духовната й страна.

pulsefit

22 юни, 09:00 – Full Body с Иван Йовков и Богдан Богданов

На същата дата, Иван Йовков и Богдан Богданов ще водят Full Body тренировка на платформата до хотел Приморец. Тази тренировка е създадена за да укрепи всички основни мускулни групи и да подобри общата физическа кондиция. Подгответе се за интензивна и ефективна сесия, която ще ви помогне да постигнете вашите фитнес цели.

pulsefit

29 юни, 09:00 – Pilates със Сребрина Петрова

Завършете месеца с  Пилатес, водена от Сребрина Петрова на платформата на хотел Приморец. Тази сесия ще ви помогне да увеличите вашата гъвкавост, сила и баланс, докато се наслаждавате на красивата природа около вас.

pulsefit

Не пропускайте възможността да се включите в тези освежаващи и зареждащи събития през юни! Запишете се предварително и се подгответе за едно активно и здравословно лято.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА