IE loader

Pulse Fitness & Spa със специални награди на "Студент на годината" на СУ 

Pulse Fitness & Spa със специални награди на "Студент на годината" на СУ 

За нас бе чест да подкрепим най-успешно представящите се студенти

На 26 май 2022г. се проведе Церемонията по награждаване в конкурса "Студент на годината" на Софийски университет "Св. Климент Охридски". Един от основните партньори на инициативата бе Pulse Fitness & Spa. За нас бе радост да окажем своята подкрепа за академичните таланти на най-старото и най-голямо висше училище в България.

На всички финалисти в конкурса - общо 34 души - бяха подарени едноседмични карти с достъп до фитнес, групови занимания и спа във всички обекти Pulse Fitness & Spa.

За финалистите в категория “’Спортист на годината’’ и голямата категория ‘’Студент на годината’’ бяха предвидени още по-големи сюрпризи. Първото място бе отличено с шестмесечна карта, второ място - с тримесечна карта, а трето място спечели на своя получател едномесечна карта.

Радваме се, че имахме възможността да подкрепим тази страхотна инициатива. Академичният прогрес и интелектуалните успехи трябва да се поощряват и за нас е чест, че си колаборирахме със Софийски университет "Св. Климент Охридски" в тази съвместна инициатива.

pulsefit

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА