IE loader

Строги мерки в Pulse Fitness & Spa за подобряването на хигиената в клубовете и засилването на контрола на посетители и служители

Строги мерки в Pulse Fitness & Spa за подобряването на хигиената в клубовете и засилването на контрола на посетители и служители

Лайфстайл веригата с безпрецедентни действия във връзка с текущата ситуация в страната

Pulse Fitness & Spa въвежда серия от мерки, насочени към повишаването на спокойствието както на трениращите във веригата, така и на работещите в нея.

Всички служители на клубовете, изпълняващи длъжности на рецепцията и на протеиновия бар, вече носят ръкавици по време на ежедневната си работа. Тези служители пък, които са били скоро в държави, засегнати от вируса, минават задължителните тестове и период на карантина преди да се върнат на служба.

Специален препарат за дезинфекция се нанася както на входовете и на изходите на спортните центрове, така и върху всички настилки, уреди и парапети през 3 часа всеки ден. Въведена е и извънредна нощна смяна, която има грижата хигиената в клубовете да е изрядна при започването на работа. Настилката в Pulse Fitness & Spa е антибактериална, което също е предпоставка за добрата чистота. Дезинфектант има наличен и в самите клубове. Той е на разположение на клубните членове, които могат да го нанасят върху фитнес уредите, които ползват по време на своята тренировка. Препоръчително е дезинфектант да се ползва и преди, и след работна серия.

pulsefit

Друга от мерките е инсталирането на термо камери в обектите. Повишената температура е сред първите симптоми на гриповите състояния. Термо камерите на места със засилен човекопоток ще осигуряват възможност за навременна реакция, ако даден клубен член е с телесна температура над нормата.

Специално проектираната вентилация в центровете Pulse Fitness & Spa гарантира свеж въздух по всяко време на деня. В допълнение към нейната работа, ще се извършват планирани проветрявания, които да гарантират максималната чистота на въздуха в тренировъчните зали.

Много са предпоставките посетителите на Pulse Fitness & Spa да не трябва да се безпокоят от евентуалната физическа близост с други трениращи по време на своя престой в клуба. Броят на груповите занимания е тенденциозно занижен, размерът на всеки един клуб и изборът от съоръжения не предполагат струпвания на хора, а в последните месеци отвориха врати и два нови клуба, което допълнително разсея потока от посетители. Така текущата посещаемост на фитнес и спа центровете не надвишава 20% от максималния допустим капацитет, което дава възможност клубните членове да тренират необезпокоявани и на безопасна дистанция един от друг.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА