IE loader

Pulse Fitness & Spa в подкрепа на фестивала Sofia Board Game Weekend

Pulse Fitness & Spa в подкрепа на фестивала Sofia Board Game Weekend

Очакват Ви над 1000 награди, специален Giveaway и още цял куп забави и предизвикателства

Спортувай и играй, играй - и спортувай! Pulse Fitness & Spa Ви насърчава да държите във форма както тялото, така и ума Ви, като се включва във фестивала за настолни игри Sofia Board Game Weekend. Защото винаги трябва да остава място и за забавление сред сериозните занимания!

Събитието ще се състои на 10. и 11. септември в Южен Парк II, зад музея „Земята и хората“, като част от програмата на Sofia Summer Fest. През двата дни на фестивала ще откриете цял куп забави и предизвикателства: турнири с награди, томболи, ролеви игри, представяния на издадени игри и на все още разработвани прототипи, търговски отстъпки и още много други. Също така, ще имате възможността да се срещнете с български дизайнери на игри, блогъри, влогъри и всякакви други родни звезди от хобито. Без значение дали искате да впрегнете цялата си състезателна мощ или просто искате да се отпуснете в добра компания - на Sofia Board Game Weekend ще откриете точно това, което търсите.

Очакват Ви над 1000 награди! Първите 1000 посетителски билета за събитието ще донесат на своите притежатели едноседмична карта за фитнес, групови занимания и спа в обект на веригата в София по избор. Също така, ще има и награди за победителите в турнирите и късметлиите във фестивалната томбола, в която можете да спечелите една от 20-те едномесечни карти за Pulse Fitness & Spa.

Можете да се включите и в специално подготвения за събитието Giveaway, където имате възможността да спечелите един от петте брандирани билета за фестивала, които важат и за двата дни или една от двете игри „Експлодиращи котета“, предоставени с любезното съдействие на Paladium Games. За повече информация и условия относно този Giveaway, следете Facebook страниците на Pulse Fitness & Spa и Sofia Board Game Weekend.

Станете част от едно изключително по рода си събитие. Доведете приятел и елате да се забавляваме заедно!

За пълната програма следете Facebook събитието: https://www.facebook.com/events/1046932172597358/

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА