IE loader

Семинар на тема "Хранителните добавки и ползите от техния прием"

Семинар на тема "Хранителните добавки и ползите от техния прием"

Семинарът включва и интерактивна част, където участниците ще имат възможност да задават въпроси и да споделят своите преживявания и мнения относно употребата на хранителни добавки.

Добре дошли на семинара на тема "Хранителните добавки и ползите от техния прием", воден от експертите в областта на здравословното хранене и хранителните добавки - Биляна Йотовска, Димитър Димитров и Христомир Христов. Този семинар е предназначен да разкрие и обсъди важността и ролята на хранителните добавки в ежедневното ни хранене и как те могат да подпомогнат нашето здраве и благосъстояние.

Едва ли има по-подготвени по темата от нашите водещи. Ето и кои са те:

  • Биляна Йотовска е български фитнес модел, писател и инфлуенсър. През 2016 г. печели златен медал във фитнес турнир за жени Olympia Flex Magazine Model Search в надпревара между 56 участнички от целия свят. Избирана е 3 пъти за модел на корицата на списание „Плейбой“. Тя е също автор на книги на здравословна тематика.
  • Димитър Димитров е бивш състезател по културизъм. Той е Световен шампион за 2009 г, Европейски шампион за 2008 и 2009г. И Абсолютен Балкански шампион за 2006, 2008 и 2009г.
  • Христомир Христов също е бивш културист. Той е трикратен Балкански шампион, трикратен Абсолютен Балкански шампион, трикратен Европейски шампион, двукратен Абсолютен Европейски шампион и двукратен Световен шампион.

Хранителните добавки са важен елемент от съвременния активен живот, особено в условията на ускорен начин на живот и често неправилно хранене.

С многобройните продукти и марки на пазара, често може да бъде предизвикателство да разберем кои са подходящи за нашите нужди и как да ги включим в храненето си.

Нашият екип от експерти ще представи обзор на основните видове хранителни добавки, техните ползи и потенциални рискове при неправилното им използване. Ще обсъдим научните изследвания, които подкрепят твърденията за ползите от различните добавки, и как да изберем най-подходящите за нашите индивидуални нужди.

Вход свободен за клубни членове! Вход за външни клиенти 15 лв. Очакваме Ви!Запишете се на рецепция в който и да е обект от веригата Pulse или на номер 0700 44 044.

Очакваме с нетърпение да споделим ценни знания и да създадем платформа за открит и продуктивен диалог по темата.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА