IE loader

Pulse Vitosha Отваря! Датата е 02.10

Pulse Vitosha Отваря! Датата е 02.10

Най-новият ни обект в София Ви очаква

Големият момент дойде! Pulse Vitosha официално отваря врати на 02.10 и Ви очаква. Новият клуб се намира на адрес бул. „Симеоновско шосе“ 102. Достъп ще бъде наличен с локална карта. Повече информация за нея може да получите на номер 0700 44 044 или на място. Всички клубни членове могат да посетят напълно безплатно новия клуб за тестова тренировка. 

Ето и какво Ви очаква

Pulse Vitosha разполага със собствен паркинг с два подхода, единият от които директен от бул. "Симеоновско шосе". Предвидени са и VIP места пред самия обект. 

С влизането си ще се озовете пред огромен протеин бар с релакс зона и места за сядане. Силовата зона е обградена от естествена зеленина, даваща усещане за комфорт и хармония.

Cross training зоната е изцяло заобиколена с френски прозорци, даващи достъп до естествена светлина. Клубът ще Ви очарова с амфитеатрална зала за групови занимания, специално проектирана с цел постоянна видимост към водещия инструктор.

Кардио зоната разполага с типичните за Pulse последно поколение уреди и разбира се - панорамна гледка.

Помислено е и за най-малкия детайл

Интериорният дизайн включва динамично осветление в стените, незаслепяващи светлини на тавана и инкрустирани в огледалата лога. Съблекалните са изключително просторни и модерни с повече от 300 шкафчета за клубните членове. 

Предвидени са и редица други екстри, част от които включват диетологичен кабинет, машини за кафе и много други.

Какво предстои

На следващ етап се очаква да отвори огромен СПА център с площ 800 квадратни метра и редица съоръжения за релакс, включващи: джакузи, парна баня, сауна, каменни легла, жив огън и много други.

pulsefit

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА