IE loader

Pulse се включи в уникалното за света изпитание „Стъклената клетка“

Pulse се включи в уникалното за света изпитание „Стъклената клетка“

Pulse се включи в единствения по рода си експеримент на Краси Георгиев

Лайфстайл веригата Pulse и Pulse Gym Shop се включиха в уникалния за света социален експеримент „Стъклената клетка“ на Красимир Георгиев.

До 14 май той няма да напуска стъкления контейнер, който е оборудван единствено с бягащата пътека от Pulse Gym Shop и матрак за спане. По този начин той се постави в пълна изолация пред погледа на цялото общество.

Краси Георгиев може да бъде наблюдаван на живо в парка до НДК. А онлайн само веднъж на денонощие за половин час ще влиза в контакт с аудитория, която ще може да му задава въпроси и да му отправя допълнителни предизвикателства.

Бягащата пътека на Pulse Gym Shop, на която Краси Георгиев ще тренира две седмици, е полупрофесионална бягаща пътека с LED Екран Active Gym Semi Pro S7. Тя е оборудвана с удобна бягаща повърхност 150x51 см., разполага с 20 програми, голям черно-бял LCD дисплей, а диапазонът на скоростта й е 0,8-22 км./ч. Уредът позволява на бягащия да следи темпото, стъпките, изгорените калории и пулса си. За повече информация за бягащата пътека на Pulse Gym Shop вижте тук.

Целта на експеримента е да покаже вредите от социалната изолация вследствие от множеството зависимости, включително и дигиталните. Данните от него ще бъдат използвани за създаването на програма за превенция на социалната изолация и вредите от нея. За тази цел към събитието е организирана благотворителна кампания за набиране на средства. 

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА